Legyen az Ön vállalkozása is Porotherm Partner!

Vegyen részt hűségprogramunkban és nyerje meg értékes nyereményeinket

A lojalitásprogramról

2021. áprilisban a Wienerberger zRt. Kivitelező Partnerei számára új hűségprogramot hirdet!

A Wienerberger Kivitelezői Partnerprogramban részt vevők negyedévente értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak!

Az éves nyereményjáték végén a feltételeket teljesítő vállalkozások között egy Renault Master duplakabinos, platós teherautót sorsolunk ki!

További nyereményeink: 

  • JBL Boombox hangszóró
  • Apple Watch
  • Xiaomi elektromos roller
  • iRobot robotporszívó

Érdekli a lehetőség? Regisztráljon programunkra az alábbi gombra kattintva!

További nyeremények

JBL Boombox hangszóró

Ha jó zene szól, a munka is könnyeben megy az építkezésen! Nyerje meg a szuper hangminőségű és trendi designnal kivitelezett JBL Boombox  hangszórók egyikét az első negyedévben

Apple Watch

Legyen trendi és fitt az Apple Watch Series 3. okosórával! Intelligens személyi edző, továbbfejlesztett pulzusszám applikáció, kedvenc lejátszási listák, beépített magasságmérő. Mostantól aktívabb, motiváltabb és elérhetőbb lehet, mint valaha! Vigye haza ezt az ajándékot a második negyedévben!

Xiaomi elektromos roller

A modern Xiaomi Mi Electric Scooter Essential roller elegáns jármű, amely nem csak gyors utazást tesz lehetővé a városban, de rendkívül szórakoztatóvá is teszi azt. A repülőgépiparban használatos alumíniumból készült szolid, tartós konstrukciónak köszönhetően kényelmes utazást biztosít egyenetlen felületeken is, sőt a könnyed eső sem tesz benne kárt. Érjen célba most gyorsabban, vigye el az Ön vállalkozása ezt a praktikus eszközt a harmadik negyedévben.

iRobot robotporszívó

Lepje meg családját egy iRobot Roomba robotporszívóval! Nincs olyan háztartás, ahol ne tenne jó szolgálatot ez a csendes, okos kis készülék, ami kitakarít Ön helyett! Ez vár Önre a negyedik negyedév végén.

Woman pointing at tablet with male coworker taking notes at construction site, Fast Forward Commercial Excellence
© Uwe Strasser

Mit kell tennie, hogy Programunk tagja lehessen?

Azok a kivitelezők/kőműves vállalkozók, akik Porotherm téglákkal dolgoznak, az általuk beépített termékekről szóló szállítólevelet egy nagyon egyszerű felhasználói felületre tölthetik fel.

  • Fotózza le azt a szállítólevelet, szállítóleveleket (minden oldalt), amin az Önök cége által beépített Porotherm termékek vannak feltüntetve;
  • Látogasson el Partnerprogramunk weboldalára;
  • Adja meg telefonszámát;
  • Töltse fel fényképként a dokumentum minden oldalát!

Ezzel az egyszerű lépéssel máris megkezdte a „Porotherm téglák gyűjtögetését”