Miért válassza a Tondach Inspira termékeit?

Az Inspira a Tondach modern termékcsaládjának design cserepe. Letisztult, innovatív formavilággal, sima felülettel és divatos színekkel rendelkezik, minőségét szakértelmünk és a termékeinkre nyújtott 33 év garancia biztosítja.

Wienerberger-Tondach Pro Clay advertisement in 2017.
Modern forma, divatos színek

Manapság rendkívül népszerű trend az új építésű ingatlanoknál a kontrasztos színek és a letisztult formák használata. Ez ösztönzött minket, hogy létrehozzuk innovatív Inspira termékcsaládunkat, amelynek mindegyik tagja sík formátumú, vékony (27 mm), mégis rendkívül erős termék (1940 N törőszilárdság darabonként, vagyis akár 197 kg terhelhetőség, megfelelően megépített szerkezet mellett). Inspira tetőcserepeink az antracit és titán színek mellett a klasszikus terrakotta színben is elérhetőek.

Rodinný dům Dolní Jirčany 2012 - střešní taška Tondach Figaro engoba černá
XXL méret: akár 9,2 db / 1 m2

Inspira cserepeink nagy felülettel, XXL méretben kaphatók, ennek köszönhetően kisebb az anyagszükségletük, mint a hagyományos méretű cserepek használatakor. A nagy formátum miatt akár már 9,2 db elegendő négyzetméterenként, ráadásul a termék rugalmas beépíthetőséggel rendelkezik, vagyis változtatható léctávolsággal használható, és alacsony tömege (4,19 kg/db) miatt számos tetőkialakításra alkalmazható.

Fusion technológia a tartós színért

A különleges Fusion technológiának köszönhetően a gyártás során a cserép anyaga és a szín egyesül, miközben együtt kerülnek az 1090 Celsius-fokos kemencébe. Emiatt Inspira termékcsaládunk FusionColor cserepei kiváló színtartóssággal, FusionProtect változatai ezenfelül fokozott öntisztuló képességgel rendelkeznek.  Eljárásunk biztosítja a termék különlegesen tartós, lekaparhatatlan színét, és ez teszi lehetővé, hogy a tetőcserép akár egy életen át megőrizze újkori pompáját.

Kinek ajánljuk?

A Tondach Inspira tetőcserepeket azoknak ajánljuk, akik kedvelik az innovatív megoldásokat és otthonuknak modern, elegáns megjelenést képzelnek el.

Építkezőknek

Új építésű házát igazán modern köntösben képzeli el? Kisebb hajlásszögű tetőt szeretne, és szívesen követné a minimalista trendeket az épület minden szegletében? Gazdaságos kivitelezésre törekszik, de szeretne különleges design megoldást otthonában? Az Inspira termékek minden igényét kiszolgálják. Keresse ajánlatainkat!

Rodinný dům Újezdec 2014 - střešní krytina Tondach Figaro Deluxe glazura Amadeus šedá
Felújítóknak

Korábban épült házát korszerűsíteni szeretné, és szívesen kölcsönözne egészen megújult külsőt otthonának? Az alacsony tömegű Inspira tetőcseréppel lehetősége van minderre, hiszen mindössze 4,19 kg-os darabonkénti súlyával akár régebbi tetőszerkezetekre is alkalmazható.

Rodinný dům Choceň 2015 - střešní taška Tondach Deluxe engoba granit | Reference Wienerberger
Modern stílusú tervezőknek

Építészként szívesen tervez elegáns, letisztult megjelenésű épületeket? A szürkeárnyalatos színek és a nagy formátumú cserepek rendkívül népszerűek mind a szakmai szereplők, mind a megrendelők oldaláról. Próbálja ki Ön is a Fusion technológiával készült Tondach Inspira termékeket, hogy épületei évtizedek múlva is éppúgy tündököljenek, ahogy terveiben megálmodta! Szakmai támogató anyagainkat keresse honlapunkon vagy kérje műszaki szaktanácsadó kollégáink segítségét.

Szépség és erő modern formában

Ismerje meg közelebbről a Tondach Inspira termékcsaládot!

Felújítaná régebbi tetőjét és a klasszikus formát keresi?

Válassza akciós Tondach Nativa termékcsaládunkat!

Meglepően könnyű, mégis rendkívül erős kerámiacserép, régebbi tetőszerkezetekhez is

  • Magas szilárdságú (min. 2500 N), kisebb súlyú termék (3,89 kg/db), amelyet bátran használhat régebbi tetőszerkezetre is
  • XXL méretben kapható, akár már 9,2 db elegendő négyzetméterenként
  • Minőségi, klasszikus kerámiacserép 100%-ban természetes alapanyagokból az egészséges lakókörnyezetért és kellemes lakóklímáért
  • 33 év garanciával

Az oldalon található képek illusztrációk. Kérjük, a valódi szín- és formaválasztékot tekintse meg kereskedőpartnereinknél!