Tondach tetőfelújítás csomagajánlatok

Tondach Támogatott Tetőcsere – Alap csomag

Nézze meg csomagajánlatunkat és regisztráljon a lehetőségekért!

Alap csomag

Akár 20.000 Ft pénzvisszatérítés!

Azoknak ajánljuk, akik csak a cserepeket szeretnék lecserélni, újralécezés nélkül - amennyiben ezt a lécek állapota megengedi.

A csomagban javasolt termékek elengedhetetlen részét képezik a tetőcserépnek. Bármely kisméretű Natur Tondach kerámia tetőcserepünk megfelelő az újralécezés nélküli tetőcseréhez.

Akár 20.000 Ft pénzvisszatérítés! Amennyiben az Alap csomagban foglalt termékek közül minimum 130 m2 alapcserepet vásárol, 10.000 Ft pénzvisszatérítést kaphat, ha Tondach Ereszcsatorna Rendszert is választ hozzá, további 10.000 Ft visszatérítést adunk.

Alap csomag - Alapszintű visszatérítés

10.000 forint pénzvisszatérítéssel

 • Tetőcsere esetén szükséges elemek:
 • Tondach Kékes / Pilis / Tangó Natur téglavörös alapcserép
 • Tondach Kékes / Pilis / Tangó Natur szellőzőcserép
 • Tetőforma függvényében kötelező elemek:
 • Gerincelosztó elem
 • Gerinc kezdő és lezáróelem
 • Kezdő gerinccserép

A kedvezményre akkor jogosult, ha bármely, a Wienerberger zRt. által, a Tondach termékekre kiadott aktuális árjegyzékben szereplő termékből megvásárolt minimum 130 m2 alapcserepet, és mellé megvette még a fentiekben felsorolt kötelező elemeket.

A Wienerberger az Alkalmazástechnikai útmutatónak megfelelő mennyiségszámítást végez, a kedvezmény akkor adható meg, ha a számla és a szállítólevél minden, a mennyiségszámítás során megjelölt terméket tartalmazza.
 
A pénzvisszatérítésnek nem feltétele, hogy a vásárló igénybe vegye az állam által nyújtott Otthonfelújítási Támogatást, valamint szintén nem feltétele, hogy igénybe vegye a Tondach által kínált ingyenes mennyiségszámítási szolgáltatást, viszont a regisztrációt követően általunk megküldött ajánlatban szereplő termékek és azok mennyisége meg kell egyezzen a számlán és szállítólevélen szereplő termékekkel és mennyiségekkel.
 
A Tondach árjegyzéket innen letöltheti.

Alap csomag - Extra visszatérítés

Ha az Ereszcsatorna rendszert is megvásárolja, akkor a fenti csomagban foglalt alap visszatérítésen felül további 10.000 forint pénzvisszatérítést kaphat

 • Kötelező elemek:
 • Tondach Ereszcsatorna rendszer (Minimum: csatorna, lefolyó, toldó, betorkolló, szeglet könyök, lezáró, véglemez, lefolyócső tartó bilincs és csavar)

Az így felújított tető átlagos anyagköltsége* kb. 570.000-690.000 Ft.

*Logisztikai és csomagolási költségek, valamint munkadíj és ereszcsatorna nélkül kalkulált, ajánlott bruttó fogyasztói ár, 130 m2-es nyeregtető esetén. A kalkulációt Tondach Pilis ívesvágású Natur téglavörös alapcserépre (570.000 Ft) vagy Tondach Tangó Natur téglavörös alapcserépre (690.000 Ft) végeztük. A kereskedői ár ettől eltérő lehet.

Hogyan kaphatja meg a pénzvisszatérítést?

 • 1. Válassza ki az Ön számára szimpatikus csomagajánlatot
 • 2. Regisztráljon a lenti űrlapon, ezt követően munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot
 • 3. Az általunk megküldött mennyiségszámítás, illetve ajánlat alapján vásárolja meg a kiválasztott csomagban foglalt termékeket (a kereskedésben kérje számláját saját nevére*, a termékeket pedig kérje direkt szállítással)
 • 4. Küldje el a vásárlást igazoló számlát, szállítólevelet, valamint bankszámlaszámát e-mailben kapcsolattartójának a vásárlást követő 30 napon belül, pénzvisszatérítési igényét legkésőbb 2021.07.15-ig elbíráljuk
 • 5. Ezt követően munkatársaink értesítik arról, hogy jogosult-e a visszatérítésre, és legkésőbb 2021.07.31-ig utalásra kerül az összeg
 • Általános Szerződési Feltételeinket itt éri el.
 • Adatkezelési Tájékoztatónkat itt éri el.
 • *Csak magánszemély részére szóló számlát tudunk elfogadni, cégnévre, alapítvány nevére kiállított számlát nem.
Tetőcsere, tetőfelújítás tetőfelmérés segédlet

Önállóan szeretné felmérni tetőjét?

Töltse le segédletünket, majd a regisztráció és kapcsolatfelvétel után küldje el kollégáinknak.

Regisztráció

Adja meg adatait, és munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot a további teendőkről!

 

A Wienerberger zRt. adatait a Tondach Támogatott Tetőcsere kapcsán az Adatkezelési Tájékoztató vonatkozó fejezete szerint kezeli.

A regisztráció elküldésével kijelentem, hogy az Általános Szerződési Feltételek és az Adatkezelési Tájékoztató tartalmát megismertem, abban foglaltakat tudomásul vettem.

* - kötelezően kitöltendő mező