Porotherm Okostéglák - A jó idő otthon marad

Válassza a Porotherm Klíma és Thermo Okostéglákat, melyek akár 50%-kal jobb hőszigetelő képességgel rendelkeznek a hagyományos téglákhoz viszonyítva!

Mitől okos a tégla?

Az Okostéglák olyan új fejlesztésű termékek, melyek hőszigetelő képessége 40-60%-kal jobb, mint az ugyanolyan falvastagságban kapható hagyományos, nút-féderes falazóelemeké. 

Miért válasszon Okostéglát?

A  tégla az energiahatékony építés meghatározó része!

Amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell meghoznunk. A tégla házunknak olyan eleme, amelyet később nem lehet kicserélni. A Klíma és Thermo Okostéglák garantálják a kiemelkedő hőszigetelő képeséget, így a további hőszigetelő anyagra fordított költség akár teljes egészében megspórolható.

Magyarországon 2020 után már csak „közel nulla” energiaigényű épületek épülhetnek.  Legmagasabb hőszigetelő képességű okostégláinkkal nem csak az előírások teljesíthetők utólagos hőszigetelés nélkül, hanem kiemelkedően energiahatékony épület építhető.

 

A Porotherm Okostégla tulajdonságai

A Porotherm 50 Thermo tégla legfontosabb előnyei

  • Egyrétegű fal - Kivitelezés egy lépésben, kitűnő hőszigetelés, nincs szükség további hőszigetelő rétegre
  • Passzívház szintű teljesítmény
  • Időtálló
  • A hőszigetelés védett helyen van, tűzbiztos, nem rongálódik

Porotherm Thermo tégla

A tégla üregeibe töltött kőzetgyapot szigetelőanyag kiváló hőszigetelő képességet biztosít.

 A szigetelés a téglában védett helyen van, így masszív, ellenálló falszerkezet jön létre.

Porotherm Klíma tégla

A tégla üregeibe töltött kőzetgyapot szigetelőanyag kiváló hőszigetelő képességet biztosít.Új üregkép kialakításával értük el a Klíma termékcsalád kiemelkedő hőszigetelő tulajdonságát.

A téglák másfélszer-kétszer több üregsort tartalmaznak mérettől függően. Ezért a szerkezeten át távozó hőnek akár másfélszer több utat kell megtennie, mint a hagyományos termékeknél.

A tégla kiválasztása - Segítünk a tervezésben!

Válassza ki az Ön számára megfelelő téglát, készítse el az előajánlatot online, és látogasson el vele az Ön által választott kereskedő partnerünkhöz!