Cégismertető és kapcsolat Wienerberger
Cégismertető és kapcsolat Wienerberger
Cégismertető és kapcsolat Wienerberger

Cégismertető és Kapcsolat

A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Dinamikus piacpolitikánknak és intenzív beruházási tevékenységünknek köszönhetően mára a magyar építőanyag-piacon is kiemelkedő pozíciót foglalunk el. Hozzáértésünket piacképes termékek gyártásával és értékesítésével bizonyítjuk, élen járunk a téglagyártás innovációjában, energiahatékony termékeink az úgynevezett Okostéglák, a Porotherm Thermo és X-therm téglatermékek. Szolgáltatásainkkal – a tervezéstől a beszerzésen át a kivitelezésig – az építkezés teljes folyamatát segíteni kívánjuk.

  • 8 gyár Magyarországon
  • 10000+ termék világszinten
  • mintegy 800 hazai munkavállaló
  • A Wienerberger Csoporthoz tartozó márkák: Porotherm, Tondach, Semmelrock, Terca

Kik vagyunk?

A Wienerberger név az innovatív termékek, a kiváló termékminőség, az ügyfélközpontú szolgáltatások és a magas fokú szakmai hozzáértés szinonimájává vált ügyfeleink számára.

2012-től a magyar piacon is szorosan együttműködünk a Tondach márkával, 2018-tól pedig közösen dolgozunk azon, hogy jól bevált termékeinkkel és megbízható szolgáltatásainkkal kellemes és biztonságos életkörülményeket, valamint folyamatosan magas minőséget nyújtsunk az Önök számára. Célunk hogy minél szélesebb termékválasztékkal álljanak a magyar építkezők rendelkezésére, a falazattól, a födémen át, a kerámia tetőcserépig és a térburkolatokig. Ezen törekvés részeként 2022. januártól a Semmelrock is a Wienerberger Csoport részeként áll az építkezők rendelkezésére.

Számunkra kulcsfontosságú, hogy munkavállalóinknak motiváló környezetet teremtsünk, ezzel garantálva, hogy elkötelezettek maradjanak az innováció iránt. Hiszünk benne, hogy vállalati kultúránk és irányelveink Wienerberger Család minden tagja számára barátságos, fejlődésre ösztönző munkakörülményeket biztosítanak.

Kapcsolat

Küldje el kérdéseit kapcsolatfelvételi űrlapunkon, vagy keresen minket telefonon és e-mailben!

Egyéni építtetőként és szakemberként is forduljon hozzánk bizalommal!

Nyitott pozíciók

Munkatársaink tehetsége, szakértelme és elkötelezettsége jelenti vállalatunk sikerének alapját. Ezért olyan felelősségteljes embereket keresünk, akik motiváltak és nyitottak a szakmai fejlődésre. Munkájukért cserébe versenyképes fizetést, előrelépési lehetőséget és a vállalat fejlődéséhez való tényleges hozzájárulást kínálunk – azaz olyan munkakörnyezetet, mely elősegíti a fejlődést és a kitűnő teljesítményt. Hisszük, hogy a hosszú távú siker kulcsa munkatársaink szakmai fejlődésében és az erős vállalati kultúránkban rejlik.

Garanciális feltételek

Ide kattintva megtekintheti és letöltheti a következő dokumentumokat

  • Wienerberger Garanciális feltételek
  • Tondach Garancialevél
  • Beszerzési Általános Szerződési Feltételek
  • Szállítói Etikai Kódex
  • Éves Energetikai Szakreferensi jelentés

Miben segíthetünk Önnek?

Díjmentes anyagmennyiség-számítás

Küldje el nekünk terveit és mi kiszámoljuk a szükséges anyagmennyiségeket!

Partnerkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedő- vagy Tetőmester partnerünket!

Panaszkezelés

Amennyiben termékhibával kapcsolatos észrevétele van, bejelentését megteheti oldalunkon.

Partnerkereső