Tondach pénzvisszatérítési promóció

Akár 60.000 Ft visszatérítést is kaphat!

Tondach pénzvisszatérítési promóció

Vásároljon 2020.05.01. és 2020.08.31. között FusionColor vagy FusionProtect felületkezeléssel ellátott Tondach tetőcserepet és kérje Wienerberger direkt kiszállítással akár 60.000 Ft pénzvisszatérítéssel!

Feltételek:

 • Minimum 120 m2 alapcserép vásárlása
 • A Termékeket saját felhasználás céljából vásárolja meg
 • A Termékeket a WIENERBERGER zRt. által szervezett (WIENERBERGER zRt.-vel szerződött) fuvarozótól veszi át
 • A számla, illetve a szállítólevél kiállítási dátuma 2020. május 01. és 2020. augusztus 31. közé esik
 • Teljesíti a Promóciós Szabályzatban foglaltakat

Pénzvisszatérítés mértéke:

 • FusionColor felületkezeléssel: 40.000 Ft
 • FusionProtect felületkezeléssel: 60.000 Ft

További részletekért kattintson >>

Tondach tradicionális tetőcserepek

Van olyan szépség, ami örök. Ismerje meg közelebbről a Tondach tradicionális tetőcserepeit!

Tondach Tetőrendszer

Bármelyik stílust is kedveli, kínálatunkban biztosan megtalálja az Ön számára ideális formát!

A Tondach termékválasztékát annak megfelelően fejlesztjük folyamatosan, hogy a manapság közkedvelt, divatos épületstílusokhoz is számtalan lehetőséget kínáljunk mind formában, mind színben és felületkialakításban. 

Minden részletre kiterjedő eredeti Tondach rendszermegoldások garantálják a tető biztonságát és tartósságát.

Tondach Ereszcsatorna Rendszer

...amely a tető dísze lesz, és sokáig az is marad!

A hosszantartó szépség titka

Válassza a Tondach Ereszcsatorna Rendszert, hogy tetője tötéletes harmóniában készüljön el!

 • Kiemelkedő funkcionalitás és élettartam 
 • Felületkezelés: korrózió elleni védelemmel segítjük elő a színtartósságot és ellenállóságot
 • Kapacitás: 333 mm-es kiterített csatornaméret és hozzá csatlakozó 100 mm átmérőjű lefolyó rendszer
 • Előregyártott rendszerelemek a tökéletes illeszkedésért
 • Félköríves külső peremes kialakítás az extra stabilitásért
 • Elérhető téglavörös, barna és antracit színekben
Új

Tondach termékekkel biztos védelem a viharok ellen

Kevesen tudják, hogy milyen fontos szerepe van a magastetőknek a szél és a vihar elleni védelemben. A kiemelkedő minőségű tetőfedő anyagoknak, az alkalmazástechnológiának és a szakszerű kivitelezésnek köszönhetően a tetők ma már a heves viharoknak is ellen tudnak állni. 

 A mi, csapadékban gazdag éghajlati viszonyaink között ez a tetőkialakítás már évszázadok óta bizonyít, és ma is kiemelkedő védelmet nyújt. 

A szakemberek számára a magas tetők eső elleni védelme évszázados tapasztalatok eredménye. Hagyományosan a csapadékot az egymásra fektetett tetőcserepek levezetik, és normális esetben így a víz nem tud bejutni a szerkezetbe. Egy lapos tetőt ezzel szemben úgy kell kivitelezni, hogy az tökéletesen vízálló legyen, ami azt jelenti, hogy a tetőhéjazatot teljesen le kell zárni.

Termékvonalak

Modern

Ebben a kategóriában a design cserepek találhatók, melyek gyakran a tervező első választásaként jelennek meg. Különösen az új építési szegmensben népszerűek, sima és innovatív felületek, divatos színek jellemzik őket.

Univerzális

Ebben a kategóriában az úgynevezett „mindenes” tetőcserepek találhatók, melyek szinte bármilyen formájú és kialakítású tetőn használhatók, legyen szó új építésről vagy felújításról. Univerzális cserepeink rugalmasan alkalmazhatók, beépítésük könnyű és felhasználóbarát.

Klasszikus

Ebben a kategóriában az évek során már bizonyított, klasszikus formák találhatók. A magas minőségű alapanyag és a jól bevált design időtálló szépséget és természetes hatást kölcsönöz a tetőnek.

Mediterrán

Ebben a kategóriában a déli hangulatot sugárzó tetőcserepek találhatók. Mind a színek, mind a karakterek a toszkán villák, spanyol birtokok karakterét és a mediterrán életmódot idézik.

Tradicionális

A tradicionális cserepeket gyakran használják műemlékek felújításához illetve középületeken. A tetőcserepek eredeti és ideális formáját jelenítik meg.

Felületvédelem

Natur

A natúrvörös színű kerámia cserepek semmi máshoz nem hasonlítható természetes érzést nyújtanak. A tető lélegzik, a kerámia porózus szerkezete segít kiegyenlíteni a nappali és éjszakai hőmérsékletingadozást, ezáltal egészséges lakókörnyezetet és kellemes lakóklímát biztosít. A Natur felületű tetőcserepek között a hagyományos és a modern stílust kedvelők egyaránt megtalálják az ízlésüknek leginkább megfelelő megoldást.

FusionColor

A FusionColor felület szavatolja, hogy a tető hosszú ideig megőrizze eredeti színét. Mindezt annak az eljárásnak köszönheti, mely során a színeket kialakító természetes földásványok - a több mint ezer °C-on végbemenő kiégetés során - fúzionálnak, azaz eggyé válnak a cseréppel. Egyes technológiákkal szemben a FusionColor védelem nem egy bevonat, hanem a cserép maga, így nem kopik le, nem színeződik el, továbbá jótékony velejárója a Nap UV sugaraival szembeni fokozott ellenálló képesség is.

FusionProtect

A FusionProtect felület gondoskodik a különleges és időtálló szépségről. A szín és a külső védelem a több mint ezer °C-on végbemenő gyártási folyamat során fúzionál, vagyis eggyé válik a kerámiával. A FusionColor felületvédelemmel ellátott termékekhez képest megnövelt ásványi anyag tartalom eredménye a keményebb, simább, ellenállóbb felület. A FusionProtect tetőcserepek hatékonyan ellenállnak a Nap UV sugárzásának és a saveróziónak, így a tető szép marad egy életen át.

Amadeus

Kiemelkedő minőségű, megjelenésükben is exkluzív termékek. A termékcsaládot jellemző változatos forma és színvilág lehetővé teszi, hogy a tetőkialakítás egyedi és ragyogóan szép legyen. Az Amadeus tetőcserepek között bárki megtalálja az álmai otthonához illőt. Az üvegmázas felületvédelemmel ellátott cserepek ellenálló képessége különösen kiemelkedő, egyedülállóan sima felszínt biztosítanak, a tető nem koszolódik, sav- és lúgálló, ellenáll az UV sugaraknak, kiemelkedő vízlepergető képessége segíti a tető öntisztulását.