Aannemers

Műszaki szaktanácsadás

Tondach tetőcserepek

Mindenben segítünk, a tervezéstől a kivitelezésig

Tekintse meg szaktanácsadóink elérhetőségeit, válasszon Tondach Tetőmestereink közül vagy ismerje meg rendszermegoldásainkat!

Porotherm tégla és födémrendszer

Műszaki szaktanácsadó kollégáink a Porotherm és Terca téglatermékeinkkel kapcsolatban egyaránt személyes szaktanácsadással szolgálnak minden építész, statikus, beruházó szakembernek az alábbi elérhetőségeken:

BERÉNYI CSABA
Telefonszám: +36 20 346 3703
 
HÍVES ZSOLT
Telefonszám: +36 30 928 7432
 
NAGY TAMÁS
Telefonszám: +36 30 982 0798

Tondach Tetőmesterek

A gyönyörű tetőhöz a kiváló minőségű Tondach kerámiacserép és a megfelelő gyári kiegészítők kiválasztása mellett szükséges egy szakértő tetőfedő csapat is, akik a tetőt képesek a szakmai követelményeknek megfelelően felépíteni.

Vásárlóink számára ebben is szeretnénk segítő kezet nyújtani, ezért életre hívtuk a Tondach Tetőmester Programot.

Díjmentes építőanyagmennyiség-számítás

Nem tudja, mennyi téglára, cserépre vagy épp áthidalóra van szüksége épülő házához vagy felújításra váró tetőjéhez? Vegye igénybe díjmentes mennyiségszámítás szolgáltatásunkat!

Küldje el kollégánk alábbi elérhetőségeire e-mailen, és mi néhány napon belül elküldjük Önnek a szükséges tetőcserép mennyiséget.

E-mail: ajanlat@wienerberger.hu

A mennyiségszámításhoz feltétlenül szükséges műszaki rajzok:

  • alaprajz
  • homlokzati rajzok
  • metszetrajzok

Palatető csere program

A Wienerberger szolgáltatása tetőfelújítók számára

A program keretén belül  egy veszélyes hulladék begyűjtéssel, szállítással és ártalmatlanítással foglalkozó céggel (Design Kft.) együttműködve biztosítjuk a felújítás során keletkező veszélyes hulladékok elszállítását. A szolgáltatás tartalmazza a veszélyes hulladék elszállítását, ártalmatlanítását és dokumentációját, mindezt Magyarország területén egységesen, a vásárlók számára kialakított kedvező áron.

Információk építészeknek

Hasznos dokumentumok, letölthető fájlok a tervezéshez

Oldalunkon Porotherm és Tondach termékek teljesítménynyilatkozatait, teljesítménynyilatkozat-mintáit, ArchiCAD tervezőmodult, valamint részletrajzokat talál. Ha bármilyen szakmai kérdése felmerül, keressen minket bizalommal!