A weboldal használata

Honlapunkon információt talál cégünkről, termékeinkről, szolgáltatásainkról. A Wienerberger honlap üzemeltetőinek általános adatai az Impresszum link alatt találhatóak. Számunkra nagyon fontos az, hogy az Ön személyes adatai biztonságban legyenek, ennek részleteit az Adatvédelem menüpontban olvashatja. Honlapunkról közvetlenül megrendelheti információs anyagainkat, prospektusainkat is.

Felelősség

Honlapunk tartalmát a legnagyobb körültekintéssel és a tárgyra vonatkozó szakmai ismeretek jelenlegi állása alapján készítjük el, de tartalmi pontosságra garanciát nem tudunk vállalni. A WIENERBERGER határozottan elhárítja és kizárja felelősségét azokban az esetekben, amelyek a weboldalon található információk esetleges tartalmi pontatlanságából erednek.A honlap szakmai oldalain leírt szabályok és iránymutatások, valamint a javasolt csomóponti megoldások nem helyettesítik a kellő részletességű kivitelei terveket és a kivitelezés szakszerű felügyeletét, nem mentesítenek a tervező és kivitelező konkrét épületre vonatkozó felelőssége alól.Felhívjuk látogatóink figyelmét arra, hogy a hatályos építésügyi jogszabályokban meghatározott hatóságok és a megfelelő jogosultsággal rendelkező szakemberek közreműködését a honlapon közölt ismeretek nem teszik fölöslegessé, azokat nem helyettesítik.A Wienerberger Téglaipari zRt. fenntartja a termékfejlesztésből adódó változtatások jogát.

 

A WIENERBERGER célja, hogy a weboldalt folyamatosan, teljes egészében elérhetővé tegye,hogy a weboldal használatát és rendelkezésre állását arra vonatkozó jogosultságávalsaját belátása szerint korlátozza, vagy szüneteltesse. A Wienerberger nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyek a weboldal korlátozásából erednek.

 

Regisztráció alkalmával a felhasználó vállalja, hogy felhasználói nevét és jelszavát saját érdekében titokban tartja. A WIENERBERGER nem felel azokért a károkért, amelyek a felhasználói név vagy jelszó elvesztéséből, illetve az ezekkel való visszaélésből származnak.Szerzői jog

 

A WIENERBERGER weboldalán minden tartalmi elem, beleértve a szövegeket, ábrákat, képeket, animációkat stb., szerzői joggal védett, és a WIENERBERGER írásos engedélye nélkül nem sokszorosítható és nem terjesztünkre!

További információ

 

Partnerkereső