Tondach Ereszcsatorna Rendszer

Tondach Ereszcsatorna Rendszer

Az ereszcsatorna, amely a tető disze lesz, és sokáig az is marad! Tökéletes illeszkedés, hosszú élettartam és elegáns megjelenés jellemzi a Tondach új ereszcsatorna-rendszerét, amely elérhető már 3 különböző színben: téglavörös, barna és antracit.

Tondach Ereszcsatorna Rendszer

A hosszantartó szépség titka

Egy tető nem csupán cserepekből és lécekből áll, hanem több különféle tartozék alkotja meg azt a rendszert, mely biztonságot nyújt a lakók számára. Ezek biztosítják tartósságát, és az épület esztétikai megjelenésében is fontos szerepet játszanak. A Tondach ereszcsatorna rendszerét úgy alkottuk meg, hogy kiemelkedő funkcionalitás és élettartam mellett a tető dísze lehessen.

Miért válassza a Tondach Ereszcsatorna Rendszert?

Íme 4 ok, hogy megkönnyítsük a döntést

1. Felületkezelés

Ismerje meg a Tondach Ereszcsatorna Rendszer felületkezelési technikáját

Az öngyógyuló horgany réteggel ellátott masszív acéllemezt további megnövelt vastagságú, alacsony súrlódási együtthatójú HDP bevonattal láttuk el mind a külső és a belső oldalon egyaránt. Ez nem csupán a korrózió elleni védelmet növeli, de a csatorna színtartósságát is évtizedeken keresztül biztosítja. Emellett javítja a termék ellenállóságát a szállítás és felszerelés közbeni esetleges karcolásokkal szemben. A belső oldali felületkezelés hatékony védelmet biztosít az esetlegesen beeső fém tárgyak elektrokémiai korróziós hatásával szemben is.

Tondach ereszcsatorna  családi házas alkalmazás

2. Kapacitás

 
A 333 mm-es kiterített csatornaméret és a hozzá csatlakozó 100 mm átmérőjű lefolyó rendszer az érvényes szabványoknak megfelelően a családi házas alkalmazások döntő részében tökéletes vízelvezetést biztosítanak. A szükséges rendszerelemek kiválasztásához kérje szakember segítségét, vagy vegye igénybe ingyenes mennyiségszámító szolgáltatásunkat.

3. Kivitelezés

 
Az előregyártott rendszerelemek biztosítják a tökéletes illeszkedést és egyenesfutást. A Tondach ereszcsatorna rendszere többféle illesztési módot biztosít, így a szakemberek az általuk nagyobb gyakorlattal alkalmazott megoldást választhatják. Az ereszcsatorna illesztéseket gumis gyorscsatlakozó bilinccsel, vagy a kónikus kialakításnak köszönhetően akár toldva, szegecseléssel is lehetséges rögzíteni. A tartóvasakon elhelyezett mélypont jelölések segítik a megfelelő lejtés beállítását.

4. Geometria

A félköríves külső peremes kialakítás extra merevítésként biztosítja a termék szerkezeti stabilitását, ellenállóbbá teszi a mechanikai hatásokkal szemben (pl. nekitámasztott létra), továbbá biztosítja, hogy a csapadék szélsőséges esetekben is kizárólag a megfelelő irányban távozhasson a csatornából. A belső peremes rendszerekkel ellentéteben itt nem kell tartanunk a jég szétfeszítő hatásától és az esetleges horpadásoktól sem.

Tondach ereszcsatorna rendszer félköríves külső peremes kialakítás
Tondach ereszcsatorna rendszer félköríves külső peremes kialakítás

Vegye igénybe díjmentes szolgáltatásainkat!

A Tondach ingyenes, személyre szabott szolgáltatásával segít Önnek, hogy még a vásárlás előtt megtudja, házához mennyi kerámia tetőcserépre, illetve milyen kiegészítőkre van szüksége a tökéletes eredmény érdekében. Ha szakértő kollégáinknak az ajanlat@wienerberger.hu e-mail címre elküldi alaprajzát, a homlokzati rajzokat és metszetrajzokat, néhány napon belül választ kaphat kérdéseire!

  • Ingyenes kiszállítás: a feltételekről érdeklődjön kereskedő partnerünknél!
  • Ingyenes anyagszükséglet-számítás nem csak ereszcsatornára!

További információkra is kíváncsi?

Töltse le a Tondach Ereszcsatorna Rendszer kiadványát!

Funkcionális garancia, Színgarancia, Korrózió elleni garancia

Partnerkereső