Modern. Elegáns. Kerámia.

Ha nyitott szemmel járunk, biztosan feltűnt, hogy egyre több helyen látunk sötét színű tetőcserepeket – legyen szó új építésű házakról vagy felújított tetőkről. Nem véletlen, a sötét színek modern karaktert és stílust adnak az otthonoknak. 
 
A Tondach Black Collection kerámia tetőcserép-válogatás azoknak szól, akik az elegancia mellett ragaszkodnak a kerámia nyújtotta időtálló minőséghez. Hiszen tudjuk jól, a kerámiának – ahogy a háznak is – lelke van.
 

Planoton 9

Inspiráló megjelenés

A Tondach Planoton 9 hazai gyártású, nagyformátumú, sík kerámia tetőcserép FusionProtect antracit és FusionProtect titan színekben is elérhető. Ezek a kerámia tetőcserepek inspiráló megjelenésükkel, letisztult formavilágukkal és sima felületükkel az innovatív megoldásokat keresők nagy kedvencei. A cserepek végeinek kialakítása markáns, határozott, kötésben és hálóban történő fektetés során is. Mind antracit, mind világosszürke titán színben jól illeszkedik a modern tetők szín és stílus elvárásaihoz.

Házának visszafogottan elegáns megjelenést varázsolnak, meglátni és beleszeretni egy pillanat műve csupán.

 

Planoton 9 galéria:

Planoton 14

Egyszerűségével gyönyörködtet

Egyenes vonalak és ragyogó szín a tetőn. 

A Tondach Planoton 14 gránit kerámia tetőcserép éppen az egyszerűségével gyönyörködtet, kompromisszumok nélküli eleganciát, egyediséget és magabiztosságot sugároz. 

Ezzel a modern, sík tetőcseréppel olyan egyedi tető alakítható ki, amely még a szélsőséges időjárási és környezeti hatásoknak is ellenáll.

Planoton 14 galéria:

V11

A design és a technológia műremeke

A Tondach V11 FusionProtect antracit, bazalt és titán tetőcserepek az F.A. Porsche design stúdió kifinomult megoldásai tetőre. A V11 dizájn kerámia tetőcserép egyedi „V” formája amellett, hogy biztosítja az esővíz optimális elvezetését, elképesztő fényhatást is eredményez. A jellegzetes fazettakialakítás teljesen új külsőt kölcsönöz a tetőnek. 

Nevében a 11-es szám azt jelzi, hogy 1 m2 tetőfelület lefedéséhez 11 db tetőcserépre van szükség. A Tondach V11 modern, mégis időtálló szépségével a dizájn magasiskoláját képviseli.

V11 galéria:

Kékes Plus egyenesvágású és ívesvágású

Hagyomásos formavilág, modern szín

A Kékes Plus tetőcserepeket egyszerre jellemzi a hagyományos, egyszerű formavilág és a karakteres fedéskép. Az antracit szín pedig azt a bizonyos pluszt biztosítja, mely hihetetlenül modern érzést ad házának.

Twiston 9

Harmóniát sugároz

Az egyik legnépszerűbb hazai gyártású, nagyformátumú kerámia tetőcserép modellünk. A Tondach Twiston 9 lendületes felületkialakítása egyedivé és különlegessé varázsolja házát.

Az antracit szín nyugodt eleganciát és harmóniát sugároz, míg az Amadeus fekete csillogása egyszerűen vonzza, és nem ereszti a tekintetet.

Twiston 9 galéria:

Contiton 9

Egyszerűen esztétikus

A Tondach Contiton 9 FusionProtect antracit univerzális tetőcserép nyugodt rajzolatú felületével a mai kor építészetének legmagasabb elvárásait teljesíti.

Esztétikus, modern, az épületek méltó koronája, melynek stílusában minden benne van, amiért az újkori házakat szeretni és csodálni lehet.

Contiton 9 galéria:

Partnerkereső