Wienerberger díjmentes anyamennyiség-számítás

Díjmentes anyagmennyiség-számítás

Nem tudja, mennyi téglára, cserépre, áthidalóra, vagy épp kiegészítő termékre van szüksége épülő házához vagy felújításra váró tetőjéhez? Vegye igénybe díjmentes mennyiségszámítás szolgáltatásunkat! 

Tervrajzok feltöltése

A kalkulációhoz szükségünk van az alábbi információkra:

  • Név, elérhetőség
  • Épület alaprajza
  • Homlokzati rajz(ok)
  • Metszetrajz(ok)

Adatmegadás

Amennyiben Semmelrock termékekre (térkő, lap, kerítés, lépcső) szeretne kalkulációt kérni, kattintson ide.

+36

Maximum fájl méret 6MB. Engedélyezett bővítmények jpeg,jpg,pdf,png,tiff.

Maximum fájl méret 6MB. Engedélyezett bővítmények jpeg,jpg,pdf,png,tiff.

Maximum fájl méret 6MB. Engedélyezett bővítmények jpg,jpeg,pdf,png,tiff.

Maximum fájl méret 6MB. Engedélyezett bővítmények jpg,jpeg,pdf,png,tiff.


*kötelezően kitöltendő mező

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy ha nem csak a saját személyes adatait - hanem pl. építész nevét, elérhetőségét is - közli, továbbítja, akkor az Ön felelőssége, hogy az adattovábbításhoz és ezek Wienerberger  zRt. általi kezeléséhez az érintett személyek - pl. építész - kifejezett hozzájárulását – külön nyilatkozattal - megszerezze, és a Wienerberger zRt. kérésére azt igazolja, és - ha az adatvédelmi szabályok lehetővé teszik - átadja. Kérjük, kizárólag akkor továbbítsa más személyek adatait, ha ezen személyek adataira szükség van - különösen adatszolgáltatás miatt - a mennyiségszámításhoz. A Wienerberger zRt., amíg kétség nem merül fel, vélelmezi, hogy a jogszerű hozzájárulás rendelkezésre áll. Ha a hozzájárulás nem áll rendelkezésre, és emiatt a Wienerberger zRt.-nek kára, költsége keletkezik, akkor azt érvényesítheti Önnel szemben. Az anyagmennyiség-számítás igénylésével Ön ezt kifejezetten elfogadja, és tudomásul veszi.

Kérjük, hogy más személyek adatainak megadása esetén, a hozzájárulás bekérése esetén használja a Wienerberger zRt. hozzájáruló nyilatkozat mintáját.

 A Wienerberger zRt. adatait az Adatkezelési Tájékozató szerint kezeli. Amennyiben megadott adataiban változás következett be, kérjük, jelezze azt az info@wienerberger.hu e-mail címen. Adatkezeléssel kapcsolatos kérdésével kérjük, forduljon kollégánkhoz az adatvedelem@wienerberger.hu e-mail címen.

Ha elküldi az anyagmennyiség-számítás iránti igényét, akkor hozzájárul ahhoz, hogy a Wienerberger zRt. kezelje a személyes adatait az anyagmennyiség kiszámítása érdekében az Adatkezelési Tájékoztató - díjmentes anyagmennyiség-számítás pontja - szerint.

Ha technikai problémái lennének, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal ezen az email címen: anyagszamitas@wienerberger.hu

Partnerkereső