Wienerberger díjmentes anyamennyiség-számítás

Díjmentes anyagmennyiség-számítás

Nem tudja, mennyi téglára, cserépre, áthidalóra, vagy épp kiegészítő termékre van szüksége épülő házához vagy felújításra váró tetőjéhez? Vegye igénybe díjmentes mennyiségszámítás szolgáltatásunkat! 

Tervrajzok feltöltése

A kalkulációhoz szükségünk van az alábbi információkra:

  • Név, elérhetőség
  • Épület alaprajza
  • Homlokzati rajz(ok)
  • Metszetrajz(ok)

Adatmegadás

Amennyiben Semmelrock termékekre (térkő, lap, kerítés, lépcső) szeretne kalkulációt kérni, kattintson ide.

Maximum fájl méret 6MB. Engedélyezett bővítmények jpeg,jpg,pdf,png,tiff.

Maximum fájl méret 6MB. Engedélyezett bővítmények jpeg,jpg,pdf,png,tiff.

Maximum fájl méret 6MB. Engedélyezett bővítmények jpg,jpeg,pdf,png,tiff.

Maximum fájl méret 6MB. Engedélyezett bővítmények jpg,jpeg,pdf,png,tiff.


*kötelezően kitöltendő mező

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy ha nem csak a saját személyes adatait - hanem pl. építész nevét, elérhetőségét is - közli, továbbítja, akkor az Ön felelőssége, hogy az adattovábbításhoz és ezek Wienerberger  zRt. általi kezeléséhez az érintett személyek - pl. építész - kifejezett hozzájárulását – külön nyilatkozattal - megszerezze, és a Wienerberger zRt. kérésére azt igazolja, és - ha az adatvédelmi szabályok lehetővé teszik - átadja. Kérjük, kizárólag akkor továbbítsa más személyek adatait, ha ezen személyek adataira szükség van - különösen adatszolgáltatás miatt - a mennyiségszámításhoz. A Wienerberger zRt., amíg kétség nem merül fel, vélelmezi, hogy a jogszerű hozzájárulás rendelkezésre áll. Ha a hozzájárulás nem áll rendelkezésre, és emiatt a Wienerberger zRt.-nek kára, költsége keletkezik, akkor azt érvényesítheti Önnel szemben. Az anyagmennyiség-számítás igénylésével Ön ezt kifejezetten elfogadja, és tudomásul veszi.

Kérjük, hogy más személyek adatainak megadása esetén, a hozzájárulás bekérése esetén használja a Wienerberger zRt. hozzájáruló nyilatkozat mintáját.

 A Wienerberger zRt. adatait az Adatkezelési Tájékozató szerint kezeli. Amennyiben megadott adataiban változás következett be, kérjük, jelezze azt az info@wienerberger.hu e-mail címen. Adatkezeléssel kapcsolatos kérdésével kérjük, forduljon kollégánkhoz az adatvedelem@wienerberger.hu e-mail címen.

Ha elküldi az anyagmennyiség-számítás iránti igényét, akkor hozzájárul ahhoz, hogy a Wienerberger zRt. kezelje a személyes adatait az anyagmennyiség kiszámítása érdekében az Adatkezelési Tájékoztató - díjmentes anyagmennyiség-számítás pontja - szerint.

Ha technikai problémái lennének, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal ezen az email címen: anyagszamitas@wienerberger.hu

Partnerkereső