Ingyenes koncepciótervezés a Semmelrock térköveivel

Tegye láthatóvá álmait

Megrajzoljuk elképzeléseit, és kiszámoljuk a szükséges anyagmennyiségeket!

Semmelrock tervrajz
közterület Semmelrock térkövekkel

Talált egy térkövet, lapot vagy egyéb terméket kínálatunkban, amely tetszik Önnek és szeretné biztosan tudni, hogy az valóban illik-e az Ön kertjébe? Vagy több megoldás közül nehéz kiválasztani a legmegfelelőbbet? Az Ön kívánságai és igényei nagyon fontosak számunkra, ezért díjmentes tervezői szolgáltatásunk keretén belül lehetőség van burkolatkiosztási terv igénylésére. A tervek alapján pontos anyagszükségletet is kalkulálunk, megkönnyítve ezzel a vásárlást.

Így működik:

  • A lenti űrlapon küldje el nekünk a szükséges információkat, jelezze nekünk a kiválasztott termék(ek) nevét, méretét és színét, az esetleges fektetési mintára vonatkozó elképzelésekkel együtt
  • Tervező kollégánk a kapott információk és a szükséges egyeztetések alapján elkészíti a felület burkolási tervét, amiről színes látványterveket is küldünk Önnek. Az így elkészített terv mennyiségi kalkulációt is tartalmaz, illetve az építéskor fektetési tervként is használható

Koncepciótervezés igénylése

A tervezés és a kalkulációk elvégzéséhez szükségünk van az alábbi információkra:

Adatok megadása

Maximum fájl méret 5MB. Engedélyezett bővítmények jpeg,jpg,pdf,png,tiff.

Maximum fájl méret 5MB. Engedélyezett bővítmények jpeg,jpg,pdf,png,tiff.


*kötelezően kitöltendő mező

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy ha nem csak a saját személyes adatait - hanem pl. építész nevét, elérhetőségét is - közli, továbbítja, akkor az Ön felelőssége, hogy az adattovábbításhoz és ezek Wienerberger  zRt. általi kezeléséhez az érintett személyek - pl. építész - kifejezett hozzájárulását – külön nyilatkozattal - megszerezze, és a Wienerberger zRt. kérésére azt igazolja, és - ha az adatvédelmi szabályok lehetővé teszik - átadja. Kérjük, kizárólag akkor továbbítsa más személyek adatait, ha ezen személyek adataira szükség van - különösen adatszolgáltatás miatt - a mennyiségszámításhoz. A Wienerberger zRt., amíg kétség nem merül fel, vélelmezi, hogy a jogszerű hozzájárulás rendelkezésre áll. Ha a hozzájárulás nem áll rendelkezésre, és emiatt a Wienerberger zRt.-nek kára, költsége keletkezik, akkor azt érvényesítheti Önnel szemben. Az anyagmennyiség-számítás igénylésével Ön ezt kifejezetten elfogadja, és tudomásul veszi.

Kérjük, hogy más személyek adatainak megadása esetén, a hozzájárulás bekérése esetén használja a Wienerberger zRt. hozzájáruló nyilatkozat mintáját.

 A Wienerberger zRt. adatait az Adatkezelési Tájékozató szerint kezeli. Amennyiben megadott adataiban változás következett be, kérjük, jelezze azt az info@wienerberger.hu e-mail címen. Adatkezeléssel kapcsolatos kérdésével kérjük, forduljon kollégánkhoz az adatvedelem@wienerberger.hu e-mail címen.

Ha elküldi az anyagmennyiség-számítás iránti igényét, akkor hozzájárul ahhoz, hogy a Wienerberger zRt. kezelje a személyes adatait az anyagmennyiség kiszámítása érdekében az Adatkezelési Tájékoztató - díjmentes anyagmennyiség-számítás pontja - szerint.

Ha technikai problémái lennének, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal ezen az email címen: anyagszamitas@wienerberger.hu

Semmelrock ARTE Pest-Buda kockakő

Szívesen megtervezné saját kertjét?

Töltse le GardenVisions mobilalkalmazásunkat, és próbálja ki egyszerűen, melyik térkő vagy lap illik otthonába!

Az app-ban elkészített terveit közetlenül el is küldheti nekünk az alkalmazáson keresztül.

Példa egy megvalósult tervezési folyamatra

Semmelrock tervrajz - terasz, udvar
Semmelrock térköves járda
Hírlevélre való feliratkozás

Hasznos tippekért, újdonságokért iratkozzon fel hírlevelünkre!

Partnerkereső