2021.10.08. Wienerberger Mesterház Program - építkezés.

Gyakran ismételt kérdések a Porotherm nyereményjátékkal kapcsolatban

1.      Regisztráljon a www.wienerberger.hu/porotherm-nyeremenyjatek-2024  oldalon legkésőbb 2024. május 9. 23:59 óráig.

2.      A regisztráció során adatai és elérhetőségei mellett adja meg a falazás tervezett időpontját, valamint az új ingatlan építés címét.

3.      A sikeres regisztrációt követően figyelje leveleit, a sorsolási időszak végén értesítjük az eredményről.

Magánszemély pályázó esetén:

·  Személyes adatai (név, e-mail cím, telefonszám, a kivitelezésben érintett ingatlan címe vagy helyrajzi száma);

·   falazás tervezett időpontja.

Nem magánszemély pályázó esetén:

·   jogi személy vagy egyéni vállalkozó neve, a vállalkozás székhelyének címe, kapcsolattartó vezetékneve és keresztneve, telefonszáma, e-mail címe;

·   a kivitelezéssel érintett ingatlan címe, vagy helyrajzi száma.

·    falazás tervezett időpontja.

A nyereményjáték a 2024. február 15. és 2024. május 9. közötti regisztrációkra vonatkozik.

·    Bruttó 1.000.000 Ft értékű, Porotherm falazóelemek vásárlására felhasználható kupon.

  • A nyereményjáték során 3 promóciós időszak került meghatározásra, melyek végén sorsolással választjuk ki az időszak nyertesét:

o   Promóciós időszak I: 2024. február 15.- 2024. március 13.

o   Promóciós időszak II.: 2024. március 14. - 2024. április 10.

o   Promóciós időszak III.: 2024. április 11. - 2024. május 9. 

  • A promóciós időszak végi sorsolásokon részt vesz az adott sorsolás időpontjáig érvényesen benyújtott minden Pályázat, amelynek Játékosa nyertesként még nem került kisorsolásra, vagy amelynek Játékosa részére tartaléknyertesként korábban nyeremény nem került átadásra.

  • Promóciós időszak I: 2024. március. 19.
  • Promóciós időszak II.: 2024. április 16.
  • Promóciós időszak III.: 2024. május 14.

Az érvényesen beküldött Pályázatok közül a véletlenség elve alapján, gépi sorsolással kerül kiválasztásra az adott promóciós időszak nyertese, illetve 2 fő pótnyertes.

A nyeremény Porotherm kupon a Wienerberger Kedvezménykupon Promócióban részt vevő kereskedő partnereinél történő megvásárlása során felhasználható. A Kedvezménykupon Promócióban részt vevő Partnerek listája a következő linken elérhető: https://shop.wienerberger.hu/kupon-elfogadohelyek

Magánszemély játékos esetén, amennyiben a regisztrációt követően megtörténik a falazáshoz szükséges Porotherm termékek megvásárlása, úgy annak igazolása esetén, a Nyertes jogosult a Termékek értékének 70%-os, de maximum 1.000.000 Ft promóciós pénzvisszatérítésére.

Magánszemély játékos esetén, amennyiben a Termékeket a Játékos vásárolta meg:

  • a nyertes Játékos bankszámlaszáma,
  • a Partner vagy a Viszonteladó Játékos részére kiállított, Termékek megvásárlását igazoló számlája;
  • a Termékek leszállítását igazoló szállítólevél.

Ebben az esetben a Nyertes játékos továbbra is jogosult Építkezik? Segítünk! nyereményjáték nyereményének, az 1.000.000 Ft-os kuponnak átvételére. Amennyiben lemond erről a nyereményről, úgy a nyeremény a pótnyertesnek kerül átadásra

  • A Promóció időtartama regisztrál az oldalon, a Promóciós Szabályzatnak megfelelően.
  • A nyereményjátékban való részvételhez különösen fontos feltétel, hogy a regisztráció során megadott tervezett építési cím vagy helyrajzi szám érvényes egyszerű bejelentéssel rendelkezik az Építésügyi hatósági engedélyezési eljárásokat Támogató elektronikus Dokumentációs Rendszerében (továbbiakban: ÉTDR).

  • Nem regisztrál www.wienerberger.hu/porotherm-nyeremenyjatek-2024  oldalra a meghatározott időn belül
  • a WIENERBERGER zRt. vezető tisztségviselője vagy munkavállalója, vagy ezek hozzátartozója
  • nem teljesíti a Promóciós Szabályzatban foglaltakat
  • a regisztráció során megadott tervezett építési cím vagy helyrajzi szám nem rendelkezik érvényes egyszerű bejelentéssel az ÉTRD-ben. 

A regisztráció során az a Pályázat, amelynek benyújtásával egyidejűleg a Játékos hozzájárul, hogy munkatársaink egyedi ajánlatokkal felkeressék építkezésével kapcsolatban, eggyel több alkalommal szerepel a sorsolási adatbázisban, így növelve nyerési esélyeit.

Kivitelezéssel érintett ingatlanonként a csak egyszer lehet regisztrálni a játékban való részvételre, azonban egy pályázó több érvényes címmel is regisztrálhat.

A WIENERBERGER zRt. a regisztráció sikerességéről haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül automatikus visszaigazoló e-mailt küld a regisztráció során megjelölt e-mail címre. Kérjük, hogy ellenőrizze a spam/levélszemét mappát is. 

A regisztráció során minden mező kitöltése kötelező, így a regisztrációt nem lehet hiányosan kitölteni. Amennyiben a regisztrációhoz szükséges adatokat hibásan töltötte ki, kérjük, haladéktalanul jelezze részünkre az info@wienerberger.hu e-mail címre!

A Promóciós Szabályzatot ide kattintva érheti el.

Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az info@wienerberger.hu e-mail címen.

Partnerkereső