Tondach Tetőfedő képzések 2021
© Uwe Strasser

Fontos információ

A jelenlegi vírushelyzetre való tekintettel képzéseinket nem tudjuk megtartani. Az eddigi jelentkezőket értesíteni fogjuk. Megértésüket köszönjük!

Tondach Tetőfedő Képzések 2021

A Tondach kerámia tetőcserepek gyártója, a Wienerberger zRt. 2021-re két oktatási helyszínen hirdeti meg képzéseit: a már bevált Tatai Oktatási Központunkon kívül az új, 2020-ban elkészült Békéscsabai Oktatási Központban is várjuk partnereinket!

Mely képzéseink érdeklik?

Kérjük, válasszon a lenti lehetőségek közül!

Hogyan jelentkezhet?

Figyelem! A jelenlegi vírushelyzetre való tekintettel képzéseinket nem tudjuk megtartani. Az eddigi jelentkezőket értesíteni fogjuk. Megértésüket köszönjük!

A képzések költségei

Kivitelezői képzés: ingyenes

Tetőfedő képzés:

  • Alap modul: bruttó 10.000 forint/fő
  • Haladó modul: bruttó 10.000 forint/fő
  • Tetőmester felkészítés: ingyenes

Befizetésekre vonatkozó információ a vírushelyzet miatt

  • A járványhelyzetre való tekintettel, önköltséges képzéseink díjait nem kell előre befizetniük. A rendezvény után, az ott kapott számla ellenében átutalással később is pótolhatják azt.
  • Azoknak a Tetőfedő partnereinknek, akik a részvételi díjat már átutalták, nincs más teendőjük. A számlát előre, postai úton megkapják. Természetesen a részvételt követően nekik már költségük nem merül majd fel. Abban az esetben, ha a képzéseket nem tudjuk a járványhelyzet miatt megtartani, az előre befizetett részvételi díjakat visszautaljuk.
  • Köszönjük megértésüket!
Tetőfedő Képzés -Fontos infromáció

Fontos információ

A rendezvények létszámkorlátja időpontonként 15 fő, a regisztrációkat beérkezési sorrendben, korlátozott számban tudjuk fogadni!