Porotherm Dryfix extra ragasztóhab biztonságos kezelése

Az Európai Bizottság többször módosított REACH-rendelete (1907/2006/EK), 2023. augusztus 24-től hatályos verziója alapján, minden olyan anyag és keverék használata esetén, melynek diizocianát tartalma meghaladja a 0,1 tömegszázalékot, a munkáltató felelőssége és kötelezettsége, hogy munkavállalói munkavédelmi oktatást kapjanak.
A Porotherm Dryfix extra ragasztóhab használata is e rendelet hatálya alá esik, így e termék kezelésével és használatával kapcsolatban a munkáltatóknak kötelezően munkavédelmi képzést kell tartaniuk az érintett munkavállaóinak. 

Díjmentesen elérhető képzés

A Wienerberger zRt. lehetőséget biztosít kivitelező partnerei számára, hogy ezt a képzést a lehető leghatékonyabb módon, online formában végezzék el, teljesen díjmentesen.

A hatályos rendelet követelményeit kielégítő képzést a diizocianát gyártók iparági szövetsége (ISOPA) készítette. A kvízzel záruló képzés elvégzése mindössze 30 percet vesz igénybe. A teszt elvégzése után, a rendszer egy 5 évre érvényes, névre szóló tanúsítványt generál. A képzést az érvényesség lejárta után kötelező ismételni.

Hogyan tud jelentkezni a képzésre?

  • 1.Regisztráció
  • 2. A fizetésnél adja meg a FEICA_21_G kuponkódot, így ez ingyenessé válik.
  • 3. Végezze el a képzést, majd mentse el a sikeres teljesítést igazoló tanúsítványt!

Partnerkereső