Egyedülálló, egyházi jelképekkel díszített tetőcserepek

Egyedülálló, egyházi jelképekkel díszített tetőcserepek

2017-ben, a reformáció 500. évfordulójának alkalmából a Tondach kiadta limitált számú, egyházi jelképekkel ellátott tetőcserepeit egyházi épületek felújításához

Különlegesség, egyenesen Csornáról!

Tradicionális forma, modern épületekre is

A kiváló minőségű alapanyaggal dolgozó csornai gyárunkban a gyártás során a jelképet a megformázott nyers agyag tetőcserép felületébe préseljük. Ezután következik a tetőcserép kiszárítása, majd kiégetése, mely örökre garantálja az embléma láthatóságát a cserép felületén.


A Wienerberger az egyházi tulajdonú épületek esetén:

  • ingyenes mennyiségszámítást végez
  • felkészült építészmérnök kollégái által műszaki szaktanácsot ad

Egyházi jelképpel ellátott Tondach termékeink

Hódfarkú

Műemléki tetők leggyakoribb tetőfedő anyaga. A tetőcserép vége lehet egyenes és íves kialakítású is, az építészeti igény függvényében.

Pilis

A hagyományos hódfarkú cserépből rakott tető látványát adja, de a tetőfedés súlya kisebb. Ismertetőjegye, hogy a tetőcserép bal oldalán ún. horony kerül kialakításra, ami a cserép tökéletes vízzárását biztosítja.

Kékes

A legnépszerűbb hagyományos hornyolt tetőcserepünk, amely könnyen felismerhető jellegzetes tripla csíkozásáról. A cserépfelületen található barázdák az optimális vízelvezetést szolgálják, és amellett karakteressé teszik a fedésképet.

Szaktanácsadóink elérhetőségei

Az egyházi jelképpel ellátott Tondach tetőcserepek értékesítésével és mintaigényléssel kapcsolatban, illetve a további részletekről bővebb információt a Wienerberger területi képviselőitől kaphat:

 

Közép-Magyarország:

Nagy Tamás
+36 30 982 0798
tamas.nagy@wienerberger.hu

Sárosi Norbert
+36 30 269 0642
norbert.sarosi@wienerberger.hu

Kelet-Magyarország:

Herczku Anikó
+36 30 983 8539
aniko.herczku@wienerberger.hu