Successful Colleagues Posing at Work

Gyakornoki program

Vesd bele magad gyakornoki programunkba akár tanulmányaid mellett is, és mutasd meg, mire vagy képes a gyakorlatban! 

A gyártási folyamataink változatos mérnöki munkát igényelnek, így gyárainkban villamos-, gépész-, anyag- és energetikai mérnököknek is lehetőséget nyújtunk, hogy friss tudásukkal járuljanak hozzá gyártási folyamataink fejlesztéséhez.

Érdekel, hogy milyen gyártási közegbe tekinthetsz bele?

Gyáraink egyediek, így minden egyes gyárunkban hasonló, mégsem teljesen ugyanolyan gyártási folyamatba nyerhetsz betekintést. Folyamataink nagymértékben automatizáltak, így mérnök gyakornokaink kollerekkel, gyártási szalagokkal, présgépekkel, égető és szárító kemencékkel és azok működési mechanizmusával, illetve vezérlésével ismerkedhetnek meg élesben. A nálunk töltött idő alatt részt veszel a termelési adatok elemzésében, javaslatokat tehetsz a termelés optimalizálására, figyelemmel kísérheted az energiafogyasztásokat, PLC-vezérelt robotokkal dolgozhatsz, illetve villamos és mecahnikus méréseket végezhetsz.

Amit mi kérünk cserébe:

Legyél lelkes és hozz be új ötleteket, ötletnapunkon akár még díjazásban is részesülhetsz egy-egy megvalósuló fejlesztésedért. Ahhoz, hogy valódi fejlődésen mehess keresztül, legalább heti 20 órában - vagy akár teljes munkaidőben is - várunk téged, hogy minden fontos gyári folyamatunkban részt tudj venni. A munkanyelvünk nem követeli meg, ugyanakkor minden mérnöki szaktudás alapja az angol, így gyakornokaink legalább középfokon beszélnek angolul, amire neked is szükséged lesz.

05terkep

Amiben mi támogatunk téged:

  • Szakdolgozatod megírása
  • Kötelező szakmai gyakorlatod leigazolása
  • Egy hozzád rendelt mentor, aki segít a tanulásod során
  • Ösztöndíjat nyújtunk neked munkádért cserébe
  • A későbbiekben akár nálunk dolgozhatsz majd, főállásban is
  • Lakhatási támogatás

JUMP junior mentor program

Tehetséges munkavállalóink közül minden évben kiválasztásra kerülnek azok, akikben a legnagyobb lehetőséget látjuk arra, hogy a jövő Wienerberger specialistái és vezetői váljanak belőlük. 

Ismerd meg JUMP programunkat

Részletek és információk

Egy 3 éves képzési program keretében olyan projektekbe vonunk be, amik során fejlesztheted képességeidet, egy támogató szenior mentort rendelünk melléd, akivel folyamatosan egyeztethetsz, akitől rendszeresen kérdezhetsz fejlődésed érdekében, illetve szakavatott trénerek által vezetett soft skill tréningeken vehetsz részt. A szakmai fejlődés mellett így növelheted az önismereted, megismerheted és csiszolhatod a vezetői stílusodat.

A program végére akár olyan vezetői pozícióba kerülhetsz, mint a kőszegi gyárigazgatónk, aki szintén a JUMP programban kezdte nálunk a pályafutását!

Tiszavasvéri téglagyár virtuális túra bejárat

Virtuális túra

Jártál már téglagyárban? Itt az alkalom Tiszavasváriban működő gyárunk virtuális bejárására! Kattints a gombra a túra indításához!

További érdekességeket is olvasnál a cégünkről?

Partnerkereső