Shot of colleagues celebrating during a meeting in a modern office

Wienerberger Karrier Blog

Hagyományainkhoz híven, immár a Semmelrocknál dolgozó kollégákkal közösen ismét megtartottuk Családi- és sportnapunkat, ami a mozgás, a jó hangulat, a jó munkatársi kapcsolatok és a család köré szerveződik. Érdekel, hogyan zártuk a nyarat? Olvass bele cikkünkbe! 

Három gyakornok, három különböző területről, munkájuk mégis egy projekt esetén összekapcsolódik. Ha érdekel, hogy gyakornokként milyen projekten dolgozhatnál a Wienerberger Zrt.-nél, ismerd meg történetüket!

 

Kollégáink részt vettek a Wienerberger EB-kihívásban, ezzel ők is a meccsek, valamint az emelt hangulat részesei lettek. Minden mérkőzés eredményére tippelhettek, végül a 28 résztvevő ország rangsorában Magyarország lett az első, a kitartóan és jól tippelő munkatársainknak köszönhetően.

Imre 2008-ban kutatás-fejlesztési mérnökként kezdett el a Wienerbergernél dolgozni, jelenleg pedig Termékmenedzsment és alkalmazástechnikai vezetőként irányítja csapatát. Most lehetőséged van megismerni karrierútját, valamint betekintést nyerhetsz a Porotherm X-therm új termékcsaládunk megálmodásába is!

A Wienerberger Zrt. négy igazgatóságán egyaránt értékeli, sőt, jutalmazza a munkavállalóktól érkező fejlesztési újításokat. Számos izgalmas és különleges munkakört kínálunk, ahol kollégáinknak lehetősége van innovációs javaslatok megtételére is.

A Wienerberger zRt.-nél komoly hangsúlyt fektetünk a stabilitás megteremtésére, meggyőződésünk, hogy stabil hátország alapozza meg a biztos jövőnket. Vállalatcsoportunk immár 200 éves működési filozófiája átszövi teljes, három évtizedes hazai működésünket. 

Balatoni nyár és szakmai fejlődés? Kiváló mérnök gyakornoki lehetőségekről mesél Máté, aki két nyarat a balatonszentgyörgyi gyárunkban dolgozott, jelenleg pedig ócsai telephelyünkön erősíti a mérnökök csapatát.

Ismerkedj meg a békéscsabai gyárunk történetével, amely ma Európa egyik leghosszabb kemencéjével büszkélkedhet, és  ahol számos Tondach és Porotherm termékünk készül.

Hogyan zajlott a téglagyártás száz évvel ezelőtt? Egy ma is működő gyárunk hosszú és izgalmas történetének leiratából számos érdekes információt megtudhatsz.