Shot of colleagues celebrating during a meeting in a modern office

Wienerberger Karrier Blog

2022-ben 24 ház felújítását támogattuk

A Wienerberger több éve szorosan együttműködik a Habitat for Humanity szervezettel, annak érdekében, hogy építőanyag-ipari gyártóként szaktudásunkkal és termékeinkkel rászoruló családok otthonait tegyük élhetőbbé. 2022-ben 24 ház felújításában nyújtottunk segítő kezet.

A balatonszentgyörgyi téglagyárunk története

A téglakészítés már a 19. században megjelent a balatoni területen, azonban közel 120 éve vált igazán meghatározóvá, amikor a téglaépítészet fellendült a régióban. Kollégáink meséltek az 1990-es évektől már a Wienerberger csoporthoz tartozó balatonszentgyörgyi  gyárunk történetéről.

 

 

 

Semmelrock, Ócsa: majd’ negyed évszázados térkőgyártásunk története

Semmelrock termékeink már 25 éve határozzák meg terek, sétányok és kertek ízléses megjelenését. Kollégáink meséltek ócsai térkő és burkolólapot gyártó üzemeink történetéről.

Adrenalinlöket a munkában és azon túl: egy értékesítési vezetőnk útja

Barcsák Péter regionális értékesítési vezetőként dolgozik a Wienerbergernél. Cikkünkből kiderül, milyen karrierút vezetett ideáig, mi a jó értékesítő ismérve a mostani piacon, valamint az is, hogy a 90-es években a DJ pult melyik oldalán állt kollégánk. Ismerd meg Péter történetét!

 

Milyen értékesítőként dolgozni a Wienerbergernél?

Szeptemberben, egy remek forgatóstábbal elindultunk Nyíregyházára, hogy elkísérjük egy munkanapjukon Herczku Anikó és Demeter István kollégáinkat azért, hogy megmutassuk, mivel is foglalkozik nálunk egy értékesítő kolléga.

Solymárvölgyi gyárunk robotizálása

Solymárvölgyi gyárunk fejlesztése igazi csapatmunkát igényelt. Ha érdekel, milyen tényezőkre érdemes figyelni egy gyári folyamat fejlesztése során, olvass bele cikkünkbe!

Nyár végén jól jön egy kis lazítás!

Hagyományainkhoz híven, immár a Semmelrocknál dolgozó kollégákkal közösen ismét megtartottuk Családi- és sportnapunkat, ami a mozgás, a jó hangulat, a jó munkatársi kapcsolatok és a család köré szerveződik. Érdekel, hogyan zártuk a nyarat? Olvass bele cikkünkbe! 

Gyakornoki élet a Wienerbergernél

Három gyakornok, három különböző területről, munkájuk mégis egy projekt esetén összekapcsolódik. Ha érdekel, hogy gyakornokként milyen projekten dolgozhatnál a Wienerberger Zrt.-nél, ismerd meg történetüket!

 

UEFA EURO 2020, a Wienerbergernél mi így szurkoltunk!

Kollégáink részt vettek a Wienerberger EB-kihívásban, ezzel ők is a meccsek, valamint az emelt hangulat részesei lettek. Minden mérkőzés eredményére tippelhettek, végül a 28 résztvevő ország rangsorában Magyarország lett az első, a kitartóan és jól tippelő munkatársainknak köszönhetően.

A téglák és cserepek az összetartozást is építik, azokban akik dolgoznak rajtuk

A Wienerberger Zrt-nél számos olyan karrierút van, amely a mai, dinamikussá vált világban és munkaerőpiacon rendkívülinek mondható. Büszkék vagyunk rá, hogy több 10, 20, 30, sőt, akár 40 éve nálunk dolgozó munkatársunk is van.

Terméket álmodva vezetővé válni

Imre 2008-ban kutatás-fejlesztési mérnökként kezdett el a Wienerbergernél dolgozni, jelenleg pedig Termékmenedzsment és alkalmazástechnikai vezetőként irányítja csapatát. Most lehetőséged van megismerni karrierútját, valamint betekintést nyerhetsz a Porotherm X-therm új termékcsaládunk megálmodásába is!

A Wienerberger izgalmas pozíciók sorát kínálja

A Wienerberger Zrt. négy igazgatóságán egyaránt értékeli, sőt, jutalmazza a munkavállalóktól érkező fejlesztési újításokat. Számos izgalmas és különleges munkakört kínálunk, ahol kollégáinknak lehetősége van innovációs javaslatok megtételére is.

Stabil hátország alapozza meg a biztos jövőnket

A Wienerberger zRt.-nél komoly hangsúlyt fektetünk a stabilitás megteremtésére, meggyőződésünk, hogy stabil hátország alapozza meg a biztos jövőnket. Vállalatcsoportunk immár 200 éves működési filozófiája átszövi teljes, három évtizedes hazai működésünket. 

Mérnök gyakorlat a Balaton mellett

Balatoni nyár és szakmai fejlődés? Kiváló mérnök gyakornoki lehetőségekről mesél Máté, aki két nyarat a balatonszentgyörgyi gyárunkban dolgozott, jelenleg pedig ócsai telephelyünkön erősíti a mérnökök csapatát.

A békéscsabai gyár története

Ismerkedj meg a békéscsabai gyárunk történetével, amely ma Európa egyik leghosszabb kemencéjével büszkélkedhet, és  ahol számos Tondach és Porotherm termékünk készül.

Ugrás a turizmusból a beszerzésbe, a pandémia alatt!

Új munkahely, gyakornokság, diplomázás, majd teljes állás junior beszerzőként - mindez alig néhány hónap leforgása alatt, a pandémia közepette? Nálunk ilyet is lehet! 

A százéves kőszegi gyárunk margójára

Hogyan zajlott a téglagyártás száz évvel ezelőtt? Egy ma is működő gyárunk hosszú és izgalmas történetének leiratából számos érdekes információt megtudhatsz.

Partnerkereső