A Wienerberger támogatásával 24 ház felújítása valósult meg

2022-ben több, mint két tucat ház felújítását támogattuk. Vállalatunk együttműködése a Habitat for Humanity Magyarországgal már több évet ölel fel.

Mivel foglalkozik ez a szervezet?

A Habitat for Humanity a világ 70 országában dolgozik azért, hogy minden ember egészséges, megfizethető, méltó otthonban élhessen. A lakhatási szegénység különböző típusai Magyarországon – típustól függően – több mint egymillió embert érintenek. Ekkora probléma megoldásához széleskörű összefogásra és hatékonyabb lakáspolitikára van szükség. Mintaprogramjaikkal és szakpolitikai munkájukkal  ennek az akár milliós tömegnek kívánnak segítséget nyújtani. 

A Habitat for Humanity Magyarország működése több mint húsz éve alatt több mint 150 házat épített, 720 lakást újított fel, 700 családnak adott műszaki tanácsadást lakhatása jobbá tételéhez, háztartás-gazdálkodási és képzési programjainkban mintegy 1100 ember vett részt és összesen 2150 családnak segített. 

A 2022-es évben több "Habitat projektet" is támogatott vállalatunk, ezek keretein belül 24 ház felújítását támogattuk 3 megyében. 24 család életét, mindennapjait és otthonát tettük élhetőbbé. 

Sellye, Kákics (Baranya megye): 12 ház  🏠🏠🏠🏠🏠🏠🏠🏠🏠🏠🏠🏠 

Szokolya (Pest megye): 1 ház 🏠 

Magyarnándor (Nógrád megye): 1 ház🏠 

Szajk (Baranya megye): 5 lakóegység  🏠🏠🏠🏠🏠   

Felsőegerszeg (Baranya megye): 4 ház  🏠🏠🏠🏠 

Kisvaszar (Baranya megye): 1 ház 🏠 

Együttműködésünket a jövőben is hasonló eredményekkel szeretnénk folytatni!

Partnerkereső