Nyár végén jól jön egy kis lazítás!

Végre, újra együtt lehetett a Wienerberger, a semmelrockos kollégákkal kibővült csapata! Már alig vártuk, hogy a 2019-es alkalom után ismét megrendezhessük a hagyományosnak mondható, nyár végi Családi- és sportnapunkat, ami idén augusztus 28-ra esett. Szerencsére az időjárás kegyes volt hozzánk ezen a szombati napon, így a Sport11 csarnok szabadtéri pályáin hűvösebb, ugyanakkor enyhe napsütéses időben folyhattak a játékos események.

A program indításaként, reggel 8 óra 30 perckor már megnyíltak a kapuk. Ekkor a budapesti központból, illetve a gyárainkból buszos szervezéssel, családtagjaikkal együtt érkező kollégáink átvehették a számos üdvözlőajándék egyikét, amik között a gyerekek nagy örömére vízipisztoly és színes ceruza készlet, illetve a felnőtteknek praktikus piknikpléd is szerepelt.

A plédek a nap nagy részében zajló barátságos focimeccsek alatt kifejezetten hasznosnak bizonyultak a lelkes szurkolóknak, akik ezeken megpihenve követhették nyomon az izgalmas harcot a gólokért. Sőt, a bejáratnál kézhez kapott Wienerberger és Tondach logós, felfújható tapsolóbotjaikkal igazán nagy zajt csapva buzdíthatták focistáinkat.

A meccsek egyidejűleg két pályán zajlottak, az ellenfelek több meccsen keresztül jutottak el a két legügyesebb csapat végső megmérettetéséhez. Végül a kőszegi gyár munkatársai vihették magukkal a vándorkupát, ami a 2022-es, újabb Családi- és sportnapig a kőszegi irodát díszíti majd.

 A fociért kevésbé rajongó résztvevőknek is számos programmal kedveskedtünk, hiszen a gyerekeknek szánt kézműves sarkon és ugrálóváron kívül csocsó, ping-pong, kosárlabda, tenisz és tollas is rendelkezésre álltak a Sport11-ben. Mindemellett a hűvösebb idő ellenére is bátor kollégák csobbanhattak egyet a medencékben is.  

A nagyvárosok utcáin egyre több különös, egy- vagy többszemélyes járművel, kütyüvel találkozhatunk, így arra gondoltunk, miért ne próbáljunk ki mi is pár ilyen őrületet?! A Jurassic Parkból ismert Gyrosphere-rel tenni egy kört, vagy az űrhajóskiképzéseket idéző, minden irányban forgó gömb, vagyis az Aerotrim, aminek közepén becsatolva ülhetünk? Nálunk mindkettőt ki lehetett próbálni; hosszú sorokban várakoztak az érdeklődők, hogy ők is tesztelhessék ezeket a nem mindennapi eszközöket.  

 

Ahhoz, hogy ehhez a sok mozgáshoz, élménybegyűjtéshez erőnk is maradjon, a nap során gondosan bekészített finom reggeli és a kiadós, svédasztalos ebéd is hozzájárult, de a legnépszerűbb azért mégiscsak a délutáni lángosozás és fagyizás volt.

Hogy miért rendezzük meg jövőre is a Családi- és sportnapunkat? Azért, mert fontos számunkra, hogy lehetőséget biztosítsunk a kollégák munkán kívüli találkozására, hogy kötetlenül ismerkedhessenek, közös élményeket gyűjtsenek, és ezáltal még jobb csapatot kovácsolhassunk.  

Az idei rendezvényen 550 fő vett részt; jövőre reméljük, még többen leszünk!

Partnerkereső