UEFA EURO 2020, a Wienerbergernél mi így szurkoltunk!

 

Objektíven nézve a foci nagyon különös dolog: 22 ember kerget egy labdát, és ezt az emberek nézik. Szubjektíven nézve azonban a legjobb dolog a világon: felfokozott szenvedély a pályán és a lelátókon egyaránt! Kollégáink részt vettek a Wienerberger EB-kihívásban, ezzel ők is a meccsek, valamint az emelt hangulat részesei lettek. Június 11. és július 11. között minden mérkőzés eredményére tippelhettek, az EB mind a hét körében, egészen pontosan az első, a második és a harmadik csoportkörben, a nyolcaddöntőkben, a negyeddöntőkben, az elődöntőkben, és természetesen a döntőben is!

Aki jól tippelt, arra nagyszerű nyeremények vártak, így többek között, a magyar wienerbergeres kollégák közül Asztalos Dávid is nyert eredeti UEFA-focilabdát, focis témájú konyhai kötényt barbecue-eszközökkel, focis zoknit és csokit. A magyar kollégák közül ő végzett legelöl, a nemzetközi mezőnyben pedig az előkelő 8. helyen. A 28 résztvevő ország rangsorában Magyarország lett az első, a kitartóan és jól tippelő munkatársainknak köszönhetően. Dávidot megkérdeztük, milyen stratégiát alkalmazott, valamint mit is adott neki ez az egy hónapon át tartó nemzetközi wienerbergeres tippjáték. A továbbiakban a vele készült rövid interjút olvashatjátok.

Gratulálunk, hogy a több száz nevező közül a 8. helyen végeztél, valamint a magyar tippelők között az első lettél. Miért kezdtél el játszani?

Dávid: Általános iskolás korom óta szeretem a labdarúgást, azóta követem a nagyobb eseményeket is. Tetszett ebben a céges tippjátékban, hogy egyszerű és jól kezelhető felületet alakítottak ki, tényleg egy élmény volt használni. A tippjátéknak nem volt úgymond valódi tétje, így felszabadultan, de mégis egy taktikát követve sikerült fokozatosan az élre törnöm.

A szuper nyereményeken túl, mit adott neked ez az esemény?

Dávid: A kollégákkal így lett egy újabb közös témánk, mindig átbeszéltük, ki mire fogadott, hogy áll a versenyben. Egyik hölgy kollégámat is sikerült rávennem, hogy nevezzen, legyen ő is részese ennek az élménynek. Úgy gondolom, egy szórakoztató, közösségformáló erővel bíró játék volt ez az EB ideje alatt.

A magyar ranglistán legjobb női játékosként Borza Anna a 14. helyet foglalja el, melyhez szintén gratulálunk! Érdeklődésünkre elmondta, hogy szereti a labdarúgást, párjával gyakran szokták is nézni, valamint Békéscsabán meccsekre is szeret járni szurkolni. Kollégáival az elmúlt években is szerveztek már hasonló tippversenyeket, amelyekben szívesen részt vett. Családjával és a kollégáival így az Európa Bajnoksághoz kapcsolódó wienerbergeres játék érdekes beszédtémát szolgáltatott. „Alig várom már a következő ilyen tippelős játékot” mondta lelkesen Anna.

Partnerkereső