Közös tér – közös élmény

A tégla sokszor és sokféleképpen megjelent már és jelen van a művészetben. Időtállósága, értékőrzése elvitathatatlan.

Meghívó tárlatvezetéssel egybekötött kiállítás megtekintésre

Egy olyan kiállításra invitáljuk Önt, melyen a Porotherm téglák domináns szerepet kapnak: mintegy hordozzák, emelik a belőlük épített műtárgyakat.

A 2022. május 9-én megnyílt II. Ipar- és Tervezőművészeti Nemzeti Szalonról van szó a Műcsarnokban, amely a hazai kortárs design és formatervezés legfontosabb fóruma. 

A tárlaton bemutatott tárgyak posztamenseit Porotherm téglából építették meg a kiállítás rendezői. A kiállítás installációjának megtervezésekor az volt a cél, hogy a kiállított műtárgyak egységes keretben legyenek kiállítva a térben, ezzel erősítve a kurátori koncepciót. 

  • Tárlatvezető a kiállítás kurátora: Szilágyi B. András
  • Időpont: 2022. június 10., péntek
  • Gyülekezés 10:30-tól a Műcsarnok előadótermében, a tárlatvezetés 11 órától indul
  • Időtartama 60 perc

A kiállításon idén több mint 300 kiállító vesz részt, bemutatva a jelenkori magyar iparművészet legfontosabb újdonságait és eredményeit.

A tárlatvezetés után a Műcsarnok előadói termében frissítőket szolgálunk fel, és lehetőség nyílik a látottak megbeszélésére.

A rendezvényen való részvétel építész és tájépítész partnereink számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Részvételi szándékát kérjük az alábbi linkre kattintva, az online űrlap kitöltésével jelezze!

 

  • A meghívó nem jogosít belépésre, a kiállításon való részvételhez regisztráció szükséges!

Kérjük jöjjön el, és tekintsük meg együtt a kiállítást!

Regisztráció a tárlatvezetésre

A rendezvény maximális résztvevőszámhoz kötött. Sikeres regisztrációjáról visszajelzést küldünk, illetve, abban az esetben, ha a létszám betelt szintén értesítjük Önt!

A Wienerberger zRt. adatait az Adatkezelési Tájékozató szerint kezeli. Amennyiben megadott adataiban változás következett be, kérjük, jelezze azt az info@wienerberger.hu e-mail címen. Adatkezeléssel kapcsolatos kérdésével kérjük, forduljon kollégánkhoz az adatvedelem@wienerberger.hu e-mail címen.

A regisztráció elküldésével kijelentem, hogy az Adatkezelési Tájékoztató tartalmát megismertem, abban foglaltakat tudomásul vettem.

*Kötelezően kitöltendő mező
**Hírlevél-feliratkozáshoz kötelezően kitöltendő mező

Egyéni vállalkozó esetén kérjük, hogy az egyéni vállalkozó nevét és elérhetőségi adatait adja meg, cég esetén pedig a ténylegesen regisztráló adatait.

Partnerkereső