Porotherm Rapid Mester kőművesképzés 2024

A Wienerberger Zrt. - az innovatív Porotherm téglák, áthidalók, födémrendszerek, a Tondach és Semmelrock termékek gyártójaként gyakorlati falazási képzést hirdet. A képzésen résztvevők a Rapid technológiával épült falat maguk készítik el, és bemutató kőműveseink gyakorlati tippjeit is megismerhetik!
Kérjük a résztvevőket, hogy a képzésre munkavégzésre alkalmas ruhában érkezzenek!

Próbálja ki a Rapid falazási technológiát!

Egyszerűbb, gyorsabb, precízebb falazás? Igen, lehetséges!

Vegyen részt kőműves csapatával Ön is a Wienerberger 2024-as Porotherm Rapid gyakorlati képzésén!

A képzés időpontjai

  • 2024. január 16., kedd - Győr (Győri Műszaki SZC Gábor László Építő- és Faipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, 9024 Győr Nádor tér 4.)  -BETELT!
  • 2024. január 23., kedd - Békéscsaba (WIENERBERGER BÉKÉSCSABAI OKTATÁSI KÖZPONT, 5600 Békéscsaba, Kétegyházi út 2632. hsz.) -BETELT!
  • 2024. január 30., kedd - Budapest (Budapesti Komplex Szakképzési Centrum, Schulek Frigyes Két Tanítási Nyelvű Építőipari Szakgimnáziuma, 1087 Budapest, Mosonyi utca 6.) -BETELT!
  • 2024. február 1., csütörtök - Pécs (Baranya Megyei SzC Pollack Mihály Technikum és Kollégium, 7622 Pécs, Batthyány u. 1-3.) -BETELT!
  • 2024. február 6., kedd - Dabas (Érdi SZC Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolája és Kollégiuma, 2370 Dabas József Attila u. 107.) -BETELT!
  • 2024. február 22., csütörtök - Debrecen (Debreceni SZC - Építéstechnológiai és Műszaki Szakképző Iskolája, 4028 Debrecen, Kassai út 25.) -BETELT!

Kérjük a résztvevőket, hogy a képzésre munkavégzésre alkalmas ruhában érkezzenek!

Értékes ajándékcsomag minden résztvevőnek.

Oktatás a Porotherm Dryfix extra ragasztóhab biztonságos kezelésére

Az Európai Bizottság REACH-rendelete alapján, minden olyan anyag és keverék használata esetén, melynek diizocianát tartalma meghaladja a 0,1 tömegszázalékot, a munkáltató felelőssége és kötelezettsége, hogy munkavállalói munkavédelmi oktatást kapjanak.

A Porotherm Dryfix extra ragasztóhab használata is e rendelet hatálya alá esik, így e termék kezelésével és használatával kapcsolatban a munkáltatóknak kötelezően munkavédelmi képzést kell tartaniuk az érintett munkavállaóinak.

A Rapid Mester képzésen a képzés idejére biztosítjuk a résztvevőknek a munkavédelmi oktatást, de a Dryfix habbal történő további munkavégzéshez kérjük Kivitelező Partnereinket, hogy mindenképpen végezzék el az online oktatást, hogy érvényes tanúsítványt szerezzenek!

Az online képzés elvégzéséhez kattintsanak az alábbi linkre:

Porotherm Dryfix extra ragasztóhab (wienerberger.hu)

A képzés részletes programja

Semmerlock képzés ajándék

7:30 – 8:00   Érkezés, regisztráció

8:00 – 8:10   Köszöntő

8:10 – 8:40   Elméleti rész: Miért Rapid? – a technológia előnyeinek bemutatása

8:40 – 9:00   KÁVÉSZÜNET

9:00 – 11:00 Gyakorlati rész: Rapid falazási technológia lépésről lépésre (2-3 fős csoportos gyakorlati munka)

  • Első sor alatti habarcságyazat kialakítása
  • Szintező eszközök használata
  • Sarokelemek alkalmazása
  • Vékonyágyazó habarcs használata és az ehhez
  • szükséges eszközök
  • Dryfix ragasztóhab használata

11:00 – 12:00 EBÉD

 

 

A Wienerberger fenntartja magának a jogot, hogy a járványhelyzetre való tekintettel a képzéseket lemondja, vagy a képzés időpontját és/vagy helyszínét megváltoztassa. Az esetleges változásokról a jelentkezőket e-mailben értesítjük!

Ha kérdése van, kérjük forduljon a területileg illetékes szaktanácsadó kollégánkhoz, elérhetőségeiket ide kattintva találja.

FONTOS!

A rendezvény létszáma a terem befogadóképességéhez mérten korlátozott, jelentkezéseket beérkezési sorrendben, maximált létszámban tudunk fogadni! Ha nem tudjuk regisztrációját fogadni, arról e-mailben értesítjük.

Partnerkereső