Tondach Tetőfedő Lojalitásprogram

Már regisztrált tagja Tondach Tetőfedő lojalitásprogramunknak?

Szeretne csatlakozni lojalitásprogramunkhoz?

Az alábbiakban minden hasznos információt megtalál a programról

A lojalitásprogramról

Legyen tagja a programnak és bővítse saját szerszámait, munkavégzéshez szükséges felszerelését, vagy lepje meg családját értékes ajándékainkkal.

A Wienerberger Zrt., a Tondach kerámia tetőcserepek gyártója Tetőfedő Partnereit pontgyűjtő lojalitás programmal ismeri el.

Ki csatlakozhat?

A programnak tagja lehet minden tetőfedő szakember, aki a Tondach termékeit ügyfeleinek ajánlja, azokkal dolgozik és projektjeit a Tondach programjában rögzíti.

Hogyan működik?

A felhasználók négyzetméter-arányosan pontokat kapnak a beépített cserepekért, Tondach kiegészítőkért, melyeket bármikor értékes ajándékokra válthatnak be.

A pontgyűjtő programban nem csupán a tetőcserepek, hanem a tetőfólia és egyéb tuning elemek is rögzíthetőek, minden pontot ér!

Milyen ajándékok választhatók?

Az ajándékok között nemcsak Makita szerszámok, tetőfedő ruházat, munkavédelmi eszközök szerepelnek, hanem a pontok Feldobox ajándékkártyákra, wellness üdülésre, ill. konyhai eszközökre is beválthatók.

Az éves nyereményjáték végén pedig a feltételeket teljesítő vállalkozások között egy Renault Master duplakabinos, platós kisteherautót* is kisorsolunk!

 

A nyereményjátékban partnerünk a Renault Hungária.

Regisztráció a Programba

Kérjük, adja meg adatait, és munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

*kötelezően kitöltendő mező

Nyerjen Renault Master duplakabinos, platós kisteherautót!

Az éves nyereményjáték végén

Duplázzon velünk az autóért!

Akik 2021. április 1. és 2022. március 31. között 1000 m2 mennyiségű alapcserepet a weboldalon rögzítettek, egy Renault Master duplakabinos-platós kisteherautót is nyerhetnek!

Sorsolás 2022 április 12-én, közjegyző jelenlétében a Wienerberger székházban.

A nyereményjátékban partnerünk a Renault Hungária.

A Renault bemutatja a Mastert, az optimális választást vállalkozásoknak. Sokoldalúságának köszönhetően irányt mutat mindenkinek, hiszen több mint 250 verzióban érhető el, ennek köszönhetően pedig szinte minden igényt ki tud elégíteni. A széles választékban az alábbi változókkat variálhatjuk, hogy a nekünk leginkább megfelelő modellt kapjuk: különböző hossz és magasság, első és hátsó ill. 4x4 meghajtás, dobozos vagy duplakabinos furgon, platók, szimpla- vagy duplakabinos alvázak, dobozos vagy akár billenőplatós verziók. Ráadásul az Új Renault Master már elektromos hajtással is elérhető! Megjelenése és teljesítménye együtt teszi ideális partnerré vállalkozása számára az Új Mastert: a nyers erő kifinomult külsővel párosul. További információkat itt talál.

A Renault segít Önnek az igényeinek leginkább megfelelő jármű összeállításában a kiválasztástól kezdve a raktér kialakításig, hogy az Ön szakértelméhez és üzleti tevékenységéhez leginkább illő járművet kapjon. Ehhez keresse Ön is a Renault Márkakereskedéseket.

Mire válthatja be a pontjait?

Lássunk néhány példát!

Makita kék fúró
© Wienerberger zRt.
© Wienerberger zRt.
Makita akkus fúró-csavarbehajtó

1492 pont

Akár már 400 m2 rögzített tető után

Munkavédelmi narancssárga bakancs
© Wienerberger zRt.
© Wienerberger zRt.
Cofra Dachdecker grey 03 tetőfedő cipő

700 pont

Akár már 380m2 rögzített tető után.

Piros védősisak
© Wienerberger zRt.
© Wienerberger zRt.
3M szenzoros védősisak + védőszemüveg

272 pont

Akár már 100m2 rögzített tető után

Feldobox élmény ajándék
© Wienerberger zRt.
© Wienerberger zRt.
Feldobox Kaland

885 pont

Akár már 250 m2 rögzített tető után

Bosch konyhai robotgép
© Wienerberger zRt.
© Wienerberger zRt.
Bosch moduláris konyhai robotgép

1995 pont

Akár már 1100 m2 rögzített tető után

A fenti ajándékok képe illusztráció.

...és ez még nem minden!

Vegyen részt a Tondach Rangadó Pályázatán – küldje be legjobb Tondach kerámia tetőcseréppel készült épületét! A pénzdíjas pályázat következő fordulóját 2022 májusában írjuk ki.

Urban roofer taking notes holding iPhone and writing in an urban location wearing hard hat and safety jacket

Hagyományos formavilágú kerámia tetőcserepek: tető a maga természetességében!

A Tondach csornai termékeivel fedett tetők most dupla pontot érnek programunkban!

Szívesen olvasna bővebben termékeinkről?

Tondach tradicionális tetőcserepek

Tradicionális tetőcserepeinkben egyszerre van jelen a hagyomány, a természetesség és a korszerű minőség. Ismerje meg csornai cserépgyárunkban készült termékeinket!

Tondach nagy formátumú tetőcserepek

Ismerje meg a Tondach legkorszerűbb tetőcserepeit, amelyek széles forma- és színválasztékban elérhetők, így biztosan megtalálja, amit keres. Tetőcserepeink garantálják az időtálló szépséget, ráadásul XXL méretüknek köszönhetően további előnyökkel is rendelkeznek.

Tondach tetőcserép felületkezelési technológiák

A Tondach kerámia tetőcserepei különböző felületvédelem-kialakításainknak köszönhetően nem érzékenyek a környezeti hatásokra, így a melegre, hidegre, és fagyra sem. További információk a Natur, FusionColor, FusionProtect és Amadeus felületkezelésekről!

Tondach Ereszcsatorna Rendszer

Az ereszcsatorna, amely a tető disze lesz, és sokáig az is marad! Tökéletes illeszkedés, hosszú élettartam és elegáns megjelenés jellemzi a Tondach új ereszcsatorna-rendszerét, amely elérhető már 3 különböző színben: téglavörös, barna és antracit.

Jól jönne egy pontos mennyiségszámítás?

Kovácsoljon díjmentes szolgáltatásunkból versenyelőnyt!
Segítse ügyfelét és ajánlja számára a Tondach ingyenes szolgáltatását, melynek keretében a Tondach műszaki szakemberei kiszámolják épülő házához vagy felújításra váró tetőjéhez szükséges cserépmennyiséget és minden szükséges kiegészítőt!

Tondach Tűzijáték 2020

VIP tetőfedő program

Tondach Tetőmester programunk a Wienerberger VIP tetőfedőinek szóló programja, lojalitás programunk második lépcsőfoka – VIP szakembereinkkel megbízási szerződést is kötünk annak érdekében, hogy kölcsönösen segítsük egymás munkáját!

Hogyan lehet Tondach Tetőmester?

Vegyen részt szakmai képzéseinken, fórumainkon. Vizsgázzon le az ingyenes Tetőmester képzésen átadott szakmai anyagból. Máris jár Önnek a Tetőmester cím, szerződést kötünk Önnel, ajánljuk Önt a honlapunkon, induló munkaruha csomagot, névjegykártyát, ajándékokat kap, valamint jogosulttá válik motivációs, csapatépítő rendezvényeinken való részvételre!
A Tondach Tetőmester programról érdeklődhet a területileg illetékes értékesítő kollégáinknál.
Regisztrációhoz kérjük, töltse ki Regisztrációs formunkat, az alábbi gombra kattintva, és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

Partnerkereső