Wienerberger díjmentes anyamennyiség-számítás

Díjmentes anyagmennyiség-számítás

Nem tudja, mennyi téglára, cserépre, áthidalóra, vagy épp kiegészítő termékre van szüksége épülő házához vagy felújításra váró tetőjéhez? Vegye igénybe díjmentes mennyiségszámítás szolgáltatásunkat! 

Küldje el nekünk terveit és mi kiszámoljuk a szükséges anyagmennyiségeket!

Szolgáltatásunk díjmentes és a teljes Wienerberger-portfólióra szól.

  • Porotherm tégla, áthidaló, illetve egyéb külső és belső falazathoz szükséges termékek
  • Porotherm födémrendszer
  • Tondach tetőcserép és kiegészítők
  • Tondach Ereszcsatorna rendszer
  • Terca homlokzatburkolat

Tervrajzok feltöltése

A kalkulációhoz szükségünk van az alábbi információkra:

  • Név, elérhetőség
  • Épület alaprajza
  • Homlokzati rajz(ok)
  • Metszetrajz(ok)

Adatmegadás

Maximum fájl méret 5MB. Engedélyezett bővítmények jpeg,jpg,pdf,png,tiff.

Maximum fájl méret 5MB. Engedélyezett bővítmények jpeg,jpg,pdf,png,tiff.

Maximum fájl méret 5MB. Engedélyezett bővítmények jpeg,jpg,pdf,png,tiff.

Maximum fájl méret 5MB. Engedélyezett bővítmények jpeg,jpg,pdf,png,tiff.


Felhívjuk a figyelmét arra, hogy ha nem csak a saját személyes adatait - hanem pl. építész nevét, elérhetőségét is - közli, továbbítja, akkor az Ön felelőssége, hogy az adattovábbításhoz és ezek Wienerberger  zRt. általi kezeléséhez az érintett személyek - pl. építész - kifejezett hozzájárulását – külön nyilatkozattal - megszerezze, és a Wienerberger zRt. kérésére azt igazolja, és - ha az adatvédelmi szabályok lehetővé teszik - átadja. Kérjük, kizárólag akkor továbbítsa más személyek adatait, ha ezen személyek adataira szükség van - különösen adatszolgáltatás miatt - a mennyiségszámításhoz. A Wienerberger zRt., amíg kétség nem merül fel, vélelmezi, hogy a jogszerű hozzájárulás rendelkezésre áll. Ha a hozzájárulás nem áll rendelkezésre, és emiatt a Wienerberger zRt.-nek kára, költsége keletkezik, akkor azt érvényesítheti Önnel szemben. Az anyagmennyiség-számítás igénylésével Ön ezt kifejezetten elfogadja, és tudomásul veszi.

Kérjük, hogy más személyek adatainak megadása esetén, a hozzájárulás bekérése esetén használja a Wienerberger zRt. hozzájáruló nyilatkozat mintáját.

Ha elküldi az anyagmennyiség-számítás iránti igényét, akkor hozzájárul ahhoz, hogy a Wienerberger zRt. kezelje a személyes adatait az anyagmennyiség kiszámítása érdekében az Adatkezelési Tájékoztató - díjmentes anyagmennyiség-számítás pontja - szerint.

*kötelezően kitöltendő mező