Változatos felületkialakítás Semmelrock térkővel, lapokkal

Változatos felületkialakítás Semmelrock termékekkel

Jó formaérzékkel és fejlett technológiával rendelkezünk, így számos felületi megoldást tudunk nyújtani. Minden kövünk egyedi jelleggel rendelkezik, így biztosan megtalálja az Ön számára megfelelőt!

„Erezett” felület

Páratlan megjelenés, egyedi árnyalatok és formák

Egy nemzetközileg szabadalmaztatott gyártási folyamat révén a termék felülete természetes kőhöz hasonló kinézetet kap, ezáltal minden egyes kő és lap egyedi felületű lesz. A fózolás nélküli élek a különleges kisugárzású Umbriano felület részét képezik és vágott, természetes kőre hasonlító burkolat alakítható ki a termék segítségével.

„Colorflow” felület

A különleges, melírozott hatásért

A colorflow design-ra több szín finoman egymásra hangolt árnyalata jellemző, élénk és egyedi hatású, melírozott kivitelben. Az így kialakított színek kompozíciója különleges, kifejező felületet biztosít.

„Fautánzatú” felület

Időtálló felület, természetes hatással

Egy speciális, öntött beton technológiának köszönhetően faerezetű felület képződik, mely megtévesztésig hasonlít a valódi fához. Az időjárásnak ellenálló, szilánkmentes és tartós élettartamú térburkolat valódi alternatívája lehet a kültéri fa burkolatoknak. 

„Homokszórt” felület

Elegáns klasszikus

A termék felületét enyhén érdesítjük, ezáltal az finoman érdes szerkezetű, enyhén barázdált, matt megjelenést kap - épp úgy, mintha aprószemű homokkal szórtuk volna be.

“Porcelán” felület

Unierzális megoldás prémium minőségben

A prémium minőségű Air Pave® porcelán lapok válogatottan dekoratív, elegáns felületet és egyedi megjelenést adnak. Az exkluzív, finom kőszemcsés és enyhén csillogó, domború strukturált felületnek és a harmonikus színeknek köszönhetően kiválóan kombinálhatóak, és minden stílushoz jól illeszkednek.

Partnerkereső