Miért válassza a Tondach Nativa termékeit?

Természetes tetőmegoldás megbízható minőségben, kétféle formával, gyönyörű, vörös színekben. Egyszerű és esztétikus fedéssel, eltolható fejhoronyrendszerrel telepíthető, tartós és értékálló tetőcserép, 33 év garanciával.

Könnyű, mégis rendkívül erős

A Nativa cserepek magas szilárdságához (2500 N-nál nagyobb törőszilárdság) kisebb súly párosul, így régebbi tetőszerkezetekre is bátran felrakhatók.
Ez azt jelenti, hogy a mindössze 3,89 kg darabonkénti súllyal rendelkező cserép egyenként 254 kg-os terhelést is kibír (megfelelően megépített szerkezet mellett), ezért használatával stabil, könnyű, mégis erős tetőt készíthetünk, amely ellenáll a szélsőséges időjárásnak, és az egész család biztonságban lehet alatta.

Költségtakarékos megoldás

Nativa termékeink nagyformátumú, XXL méretű cserepek, ami azt jelenti, hogy akár 9,2 db elegendő egy négyzetméter lefedéséhez. Az XXL méretű tetőcserepek használatának köszönhetően ritkább tetőlécezés, kevesebb faanyag szükséges, a cserepek gyorsan és egyszerűen rakhatók, emiatt kevesebb anyag- és munkadíjjal kell kalkulálnia.

Minőségi, klasszikus, natúr kerámiacserép

100%-ban természetes alapanyagból készül, alkotóelemei a föld (agyag), a tűz, a víz és a levegő. A tetőcserép színét az agyag vas-oxid tartalma határozza meg. A natúr felületnek köszönhetően a tető a kerámia alapanyag minden előnyös tulajdonságát maximálisan képviseli, porózus szerkezetének köszönhetően segít kiegyenlíteni a nappali és éjszakai hőmérséklet-ingadozást, így egészséges lakókörnyezetet és kellemes lakóklímát biztosít.

Kinek ajánljuk?

A Tondach Nativa tetőcserepeket azoknak ajánljuk, akik az egyszerűbb, klasszikus formákat kedvelik, mégsem szeretnének lemondani a magas minőségről és a kedvező árról.

Felújítóknak

A Nativa termékek kisebb súlyuk miatt kiválóan alkalmazhatók akár régebbi tetőszerkezetekre is, így tetőcsere esetén, korszerűsítésnél kifejezetten jó választást jelentenek, mert nem kell attól aggódni, hogy esetleg nem bírja el a korábbi (de jó állapotú) tetőszerkezet.

Bármilyen formájú és kialakítású tetőre

A natúr kerámia minden előnyével, XXL méretben elérhető Tondach Nativa és Tondach Nativa Plus tetőcserepek remekül illenek a legtöbb magastetős házformához és a leggyakoribb vakolatszínekhez. Már 25°-os tetőhajlásszögtől alkalmazható, rugalmas beépíthetőséggel.

A jó ár-érték arányt keresőknek

A hosszan tartó minőséget keresi, mégsem szeretne a szükségesnél több pénzt költeni a tetőcserépre? Válassza a Tondach Nativa termékcsaládot, amely rendelkezik a natúr kerámia minden előnyével. Hazai gyártású termékünk megfizethető, tartósan kedvező áron vásárolható meg, miközben nem kell lemondania a 33 év garanciáról és a különlegesen erős, strapabíró kialakításról.

Bizonytalan, milyen anyagot használjon tetőfelújításához?

Nézze meg rövid videónkat a kerámia tetőcserép előnyeiről!

Építkezik, és inkább modernebb szín- és formavilágot keres?

Ismerje meg Tondach Inspira termékcsaládunkat!

Elegáns színek, modern forma, rendkívül ellenálló és tartós felület, Fusion technológiával

  • Inspiráló megjelenés a modern építészeti megoldásokhoz, már 20°-os hajlásszögtől
  • Antracit, titán és terrakotta színekben
  • Erős és ellenálló cserép, kiemelkedő törőszilárdsággal
  • Időtálló szépség a Fusion technológiának köszönhetően: színtartósság és öntisztulás
  • Nagy felület, XXL méret, gazdaságos kivitelezés, akár 9,2 db/m2 elegendő
  • Rugalmas beépíthetőség a változtatható léctávolságnak és alacsony tömegnek köszönhetően

Partnerkereső