Miért válassza a Tondach Planoton 9 termékeit?

A Planoton 9 a Tondach modern termékcsaládjának design cserepe. Letisztult, innovatív formavilággal, sima felülettel és divatos színekkel rendelkezik, minőségét szakértelmünk és a termékeinkre nyújtott 33 év garancia biztosítja.

Modern forma, divatos színek

Manapság rendkívül népszerű trend az új építésű ingatlanoknál a kontrasztos színek és a letisztult formák használata. Ez ösztönzött minket, hogy létrehozzuk innovatív Planoton 9 termékcsaládunkat, amelynek mindegyik tagja sík formátumú, vékony (27 mm), mégis rendkívül erős termék (1940 N törőszilárdság darabonként, vagyis akár 197 kg terhelhetőség, megfelelően megépített szerkezet mellett). Planoton 9 tetőcserepeink az antracit és titán színek mellett a klasszikus terrakotta színben is elérhetőek.

XXL méret: akár 9,2 db / 1 m2

Planoton 9 cserepeink nagy felülettel, XXL méretben kaphatók, ennek köszönhetően kisebb az anyagszükségletük, mint a hagyományos méretű cserepek használatakor. A nagy formátum miatt akár már 9,2 db elegendő négyzetméterenként, ráadásul a termék rugalmas beépíthetőséggel rendelkezik, vagyis változtatható léctávolsággal használható, és alacsony tömege (4,19 kg/db) miatt számos tetőkialakításra alkalmazható.

Fusion technológia a tartós színért

A különleges Fusion technológiának köszönhetően a gyártás során a cserép anyaga és a szín egyesül, miközben együtt kerülnek az 1090 Celsius-fokos kemencébe. Emiatt Planoton 9 termékcsaládunk FusionColor cserepei kiváló színtartóssággal, FusionProtect változatai ezenfelül fokozott öntisztuló képességgel rendelkeznek.  Eljárásunk biztosítja a termék különlegesen tartós, lekaparhatatlan színét, és ez teszi lehetővé, hogy a tetőcserép akár egy életen át megőrizze újkori pompáját.

Tondach Planoton 9 termékek divatos színekben

Kattintson a képekre, és nézze meg közelebbről antracit, titán és terrakotta színekben elérhető termékeinket!

Kinek ajánljuk?

A Tondach Planoton 9 tetőcserepeket azoknak ajánljuk, akik kedvelik az innovatív megoldásokat és otthonuknak modern, elegáns megjelenést képzelnek el.

Építkezőknek

Új építésű házát igazán modern köntösben képzeli el? Kisebb hajlásszögű tetőt szeretne, és szívesen követné a minimalista trendeket az épület minden szegletében? Gazdaságos kivitelezésre törekszik, de szeretne különleges design megoldást otthonában? A Planoton 9 termékek minden igényét kiszolgálják. Keresse ajánlatainkat!

Felújítóknak

Korábban épült házát korszerűsíteni szeretné, és szívesen kölcsönözne egészen megújult külsőt otthonának? Az alacsony tömegű Planoton 9 tetőcseréppel lehetősége van minderre, hiszen mindössze 4,19 kg-os darabonkénti súlyával akár régebbi tetőszerkezetekre is alkalmazható.

Modern stílusú tervezőknek

Építészként szívesen tervez elegáns, letisztult megjelenésű épületeket? A szürkeárnyalatos színek és a nagy formátumú cserepek rendkívül népszerűek mind a szakmai szereplők, mind a megrendelők oldaláról. Próbálja ki Ön is a Fusion technológiával készült Tondach Planoton 9 termékeket, hogy épületei évtizedek múlva is éppúgy tündököljenek, ahogy terveiben megálmodta! Szakmai támogató anyagainkat keresse honlapunkon vagy kérje műszaki szaktanácsadó kollégáink segítségét.

Partnerkereső