147205304

Karrier a Wienerbergernél

Állásaink, csapatbemutatkozók, önéletrajz tippek

Termelési igazgatóság

Hogyan állítjuk elő termékeinket?

Tégla, cserép és áthidaló gyáraink üzemeltetésének mindegyike speciális tudást igényel, hiszen minden gyárunk egyedi. Kollégáink folyamatos termelés mellett olyan területeket látnak el a gyári mindennapokban, mint a gyártási folyamatok menedzselése (villamos és gépészeti oldalról egyaránt) több műszakos munkarendben, a termékekek rendszeres minőségellenőrzése, új termékek fejlesztése és a gyári gépparkunk rendszeres karbantartása.

Gyárainkban dolgozó munkatársaink nap mint nap azon dolgoznak, hogy gyáregységeinkben a lehető legjobb termékek kerüljenek előállításra.

 

Kereskedelmi és marketing igazgatóság

Hogyan ismerik meg termékeinket az ügyfelek?

Értékesítési és értékesítést támogató csapataink szoros kapcsolatot ápolnak mind a tüzépekkel, mind a kisebb és nagyobb kivitelezőkkel, illetve már a tervezői asztalnál is mérnöki támogatást biztosítanak partnereinknek. Marketing osztályunk kreatív megjelenésekkel, kampányokkal, képzések és rendezvények megszervezésével járul hozzá az értékesítési célok megvalósításához, miközben termékeink fejlesztéséért és alkalmazásáért felelős csapataink biztosítják a magas minőségű, innovatív termékek előállítását.

Ügyfélszolgálat és logisztika

Hogyan jut el a megrendelt termék az ügyfeleinkhez?

Ügyfeleink megrendeléseit és az azokhoz kapcsolódó számlázási teendőket az ügyfélszolgálati osztályunk fogadja és kezeli, akik a raktározási kollégákkal rendszeresen információt cserélnek termékeink elérhetőségéről. Ezt követően logisztikai osztályunk és a gyárakban dolgozó szállítási ügyintézők biztosítják a sikeres kiszállítást az ügyfél részére. 

Gazdasági igazgatóság

Miként teremtjük meg a vállalat stabil működését?

Pénzügyi és kontrolling munkatársaink megteremtik a vállalat megfelelő gazdasági működésének alapjait, előkészítik és összegzik a vezetői döntésekhez nélkülözhetetlen adatokat. A szintén a gazdasági igazgatósághoz tartozó beszerzési munkatársaink biztosítják a vállalat termelési folyamataihoz szükséges alapanyagokat, eszközöket és szolgáltatásokat, míg informatikai csapatunk a munkatársak sikeres együttműködéséhez és munkavégzéséhez szükséges alapfeltételeket biztosítják napi munkájuk során.  

Business System and Solution

Miként teremtjük meg a fejlesztési projektek sikeres megvalósulását?

A Business System and Solution csapata felel üzleti folyamataink átfogó feltérképezéséért és optimalizálásáért. Céljuk a központi vállalati standard folyamatok és új rendszerek megismerése, bevezetése, illetve támogatása. Szakértelmükkel hozzájárulnak a hatékonyabb működéshez és a fejlesztési projektek sikeres megvalósításához.

Humán erőforrás menedzsment

Kikkel és hogyan dolgozunk?

Közel 750 munkavállaló dolgozik magyarországi gyárainkban és a központi irodánkban együttesen. Ez a létszám nélkülözhetetlenné teszi a jól szervezett munkaerő-gazdálkodást és a kollégák fejlesztését. Ezért HR osztályunk nagy hangsúlyt fektet a megfelelő munkaerő felvételére, fejlesztésére és a munkatársaktól érkező igények megválaszolására.

Direct view at hands writing on a blank paper .Office desk with pc keyboard, smartphone, coffee, notebook, pencils, white and blue desk pattern. copy space. hipster template

Tippek önéletrajzíráshoz

Szeretnéd önéletrajzodat még átláthatóbbá és figyelemfelkeltővé tenni? Meríts ötletet önéletrajz tippjeink közül! 

Jelentkezés

Tájékoztatunk, hogy e-mailben beküldött pályázatokat nem áll módunkban elfogadni. Jelentkezésed az alábbi gombra kattintva küldheted el.

További érdekességeket is olvasnál a cégünkről?

Partnerkereső